HACKED Nuke-Phphbb Beraber

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tako
    tako's avatar
    Erkek
    http://unitedbattleforce.nl/modules/Forums

siteyide forumuda ...

Bu Arada Söliğimm... Ben 13 Yaşında Olan bazı kişiler bilir bu akntu 2 kişi kullanıyozda 13 yaşında olan hackledii....

SELAMETLE...

THT sıkıysa yakala
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    hmm sanırım 13 yasındasın ve burayı hackledin.ama ne diyim böle teker teker yazman güzel olmaz..hll olsun ne diim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Genki abin geçen konmtör sitesi hackledi kontör dağıtıyordu kendi başını yaktı başkalarınında yakacak :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VoLaTiLe
    VoLaTiLe's avatar
    Erkek
    İleti kullanıcının iradesi ile, tarafından düzenlenip, silindi.

Wellcome to Digital Hell! I"am Real VoLaTiLe Help!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    250 şer 250 şer dağıttı :D pinti 1000 gönderir insan :D eleman msn den ilan etti :D ben istemedim eğer ay nsonu dökümlerinde açık çıkarsa nere gitmiş incellerler sonrada benim başıma kalır diyee :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    alper aq.ne 250si isteyene yolluyodum sora vazgeçtim zikicekler diye.adamın şifresi hala daha bende iki üç tane deneme msj yolladım.zaten kontor sıkıntısı cekiyordum.ama öküzlük yaratmadım hala daha duruyordur öle..admamın bütün maillerini ekledim zikinde deil galiba :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    BAşlığa bak konuştuğumuz şeye bak PİNTİ GENKİ NE OLACAK 1000 tanecik lem sen şifreyi ver ay sonu bilançosunu eşit çıkarttırım ben onun :D naylon faturamı yok memleketde çok :))

Toplam Hit: 1188 Toplam Mesaj: 7