folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hacker Ana Exper Bilgisayar Kazandiran Oyun

Hacker Ana Exper Bilgisayar Kazandiran Oyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

Üreticiden :
    İz sürücü kod adıyla bilinen kötü bir bilgisayar korsanı, Hacker Ana'yı oyuna getirmeye çalışıyor. Senin görevin ise bu oyuna bir son vermek. Yani oyunu başarı ile bitirebilmek.

Şimdi derin bir nefes al ve konsantre ol. Unutma, Hacker Ana sensin. Yani İz Sürücünün kötü emellerine ulaşmasına engel olabilecek kadar zeki ve yetenekli tek kişisin.

Oyunu 30.000 puan ile bitirebilen Exper Active 300-614 bilgisayar kazanma hakkına sahip. Sende bu maceraya atıl ve kazan Exper Active 300-614 bilgisayar senin olsun. Tek yapman gereken oyunda 30.000 puan almak. Başarılar...

http://www.hackerana.com/HackerAna.exe    download burdan ama hafiften cocuk oyunu  :D  

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    abi nası bi oyun bu yaw pc ye indirioz ama 30 bin puan yapınca oyundan bağlantı mı çekioz heriflere? exe falan olunca alerji yapıo insanda :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    orasini bende anlamadim exe olarak cekiyozda macromedia olarak basit bi oyun yapmis herifler 30.000 puana ulasayim söylerim ne cekiyoz heriflere diye :D bna bi ufagimsi geldide kardesime weririm oynasin diye o yapar belki. avast falan tarattm bi sorun yok ya olcani sanmam exede olsa

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    cebitte oynarız bol bol geçen sene baya eşya kapmıştım ben cdlik şapka falan :D

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamansehri
    zamansehri's avatar
    Erkek

pit10din bunu yazdı:
    -----------------------------
    cebitte oynarız bol bol geçen sene baya eşya kapmıştım ben cdlik şapka falan :D
    -----------------------------

Be sana neolurr!!! olm  ben oynadım hepsinide ben aldım:D neyse sen al yine her zamanki gibi:D

dün, bugün, iki gün önce ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Her türk hacker doğar... Analar dahil :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    gecen yılda vardı bu oyun. baya bi ilerlemistim. sonra zorunlu goc olunca memlekette kaldi hacker ana :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    ya ben 72000 falan yapim hadi hayirlisi :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    bende 72000 küsur yaptım ama göndermedim yarışmayı en yüksek yapanmı kazanacak yoksa 30000 barajını aşan çekilişe falan mı katılacak?

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    baraji asanlar katilio cekilise evet bilmiom gercekmidir ama bi umit yaptik işte. valla bendede cok oldu mail adrsi yanlis falan diye baska gun denedim oldu bilmiom birkac kre dene farkli gunlerde

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    bu verdiyse kesin virus vardır :D:D
Toplam Hit: 3090 Toplam Mesaj: 11