Hacker Ana Exper Bilgisayar Kazandiran Oyun
-
Üreticiden :
İz sürücü kod adıyla bilinen kötü bir bilgisayar korsanı, Hacker Ana'yı oyuna getirmeye çalışıyor. Senin görevin ise bu oyuna bir son vermek. Yani oyunu başarı ile bitirebilmek.
Şimdi derin bir nefes al ve konsantre ol. Unutma, Hacker Ana sensin. Yani İz Sürücünün kötü emellerine ulaşmasına engel olabilecek kadar zeki ve yetenekli tek kişisin.
Oyunu 30.000 puan ile bitirebilen Exper Active 300-614 bilgisayar kazanma hakkına sahip. Sende bu maceraya atıl ve kazan Exper Active 300-614 bilgisayar senin olsun. Tek yapman gereken oyunda 30.000 puan almak. Başarılar...http://www.hackerana.com/HackerAna.exe download burdan ama hafiften cocuk oyunu :D
-
abi nası bi oyun bu yaw pc ye indirioz ama 30 bin puan yapınca oyundan bağlantı mı çekioz heriflere? exe falan olunca alerji yapıo insanda :)
-
orasini bende anlamadim exe olarak cekiyozda macromedia olarak basit bi oyun yapmis herifler 30.000 puana ulasayim söylerim ne cekiyoz heriflere diye :D bna bi ufagimsi geldide kardesime weririm oynasin diye o yapar belki. avast falan tarattm bi sorun yok ya olcani sanmam exede olsa
-
cebitte oynarız bol bol geçen sene baya eşya kapmıştım ben cdlik şapka falan :D
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------
cebitte oynarız bol bol geçen sene baya eşya kapmıştım ben cdlik şapka falan :D
-----------------------------Be sana neolurr!!! olm ben oynadım hepsinide ben aldım:D neyse sen al yine her zamanki gibi:D
-
Her türk hacker doğar... Analar dahil :)
-
gecen yılda vardı bu oyun. baya bi ilerlemistim. sonra zorunlu goc olunca memlekette kaldi hacker ana :D
-
ya ben 72000 falan yapim hadi hayirlisi :D
-
bende 72000 küsur yaptım ama göndermedim yarışmayı en yüksek yapanmı kazanacak yoksa 30000 barajını aşan çekilişe falan mı katılacak?
-
baraji asanlar katilio cekilise evet bilmiom gercekmidir ama bi umit yaptik işte. valla bendede cok oldu mail adrsi yanlis falan diye baska gun denedim oldu bilmiom birkac kre dene farkli gunlerde
-
bu verdiyse kesin virus vardır :D:D