Hacker Eğitim Seti Cd 1 Geliyoooo
-
....ayrıca istek olursa WEB DESİNG üzerinede böle beleş ...web desing die yazılmaz web design die yazılır eğer illa özentilik yapıp yabancı dil kullanacaksan dikkat et bari...
-
Ciddi olamazsın. Anneee anne bende istiyorum. heykır olmak için sidi yapmışlar anneee !!!
olm hatırlamıyomusun komşunun oğluda almıştı aynı sididen trojen çıkmıştı içinden ...
aaah ah. Heykır eğitim seti. olm komedisiniz lan başka bişey değil yani
-
Kreston bunu yazdı:
Ciddi olamazsın. Anneee anne bende istiyorum. heykır olmak için sidi yapmışlar anneee !!!
olm hatırlamıyomusun komşunun oğluda almıştı aynı sididen trojen çıkmıştı içinden ...
aaah ah. Heykır eğitim seti. olm komedisiniz lan başka bişey değil yani
kreston koptum laaaaaa -
ya Holy geçenlerde diyodu hack cd si yapıp korsancılara dapıtmak gibi bi projeyi. aynı cd ye audio image olarak tahribat marsını koycaktık (eger studio ya girer kaydederde yetıştirebilirsek)
-
Var öle cdler satılıyor.. istiyosanız verin ftp crack hack nasıl yapılır cdlerini atıyım =) ( 1998 yapımı )
-
kardeş biz acemilere yeni başlayanlara bi faydamız olsun die hazırladık siz ukalalık yapıp dalga geçesiniz diye değil..beyenmeyen indirmez ayrıca CD içerisinde herkesin elinin altında olması gereken kısımlar var t.r.ip noları trojan portlar adsl adı ve password leri telnet komutlar mirc komutları ms-dos komutları vs.vs.bunlar herkese lazım yalnız acemilere değil zaten bu CD KONUSU yeni başlayanlar konu başlığı altında açıldı bi bak istersen kendini hacker sanıyorsan ilgilenmezsin olur biter
Yardım olsun die hazırladığımız CD ye TROJAN koyacak kadar alçalmadık..
kabahat bendeki yardımcı olmaya çalıştım.....neyse CD olayı iptal istek olursa msn den ulaşsın link i veririm.. kalın sağlıcakla
Nush İle Uslanmyanı Eylemeli Tekdir... Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı HACKİNG'tir....
-
woodoo bunu yazdı:
kardeş biz acemilere yeni başlayanlara bi faydamız olsun die hazırladık siz ukalalık yapıp dalga geçesiniz diye değil..beyenmeyen indirmez ayrıca CD içerisinde herkesin elinin altında olması gereken kısımlar var t.r.ip noları trojan portlar adsl adı ve password leri telnet komutlar mirc komutları ms-dos komutları vs.vs.bunlar herkese lazım yalnız acemilere değil zaten bu CD KONUSU yeni başlayanlar konu başlığı altında açıldı bi bak istersen kendini hacker sanıyorsan ilgilenmezsin olur biter
Yardım olsun die hazırladığımız CD ye TROJAN koyacak kadar alçalmadık..
kabahat bendeki yardımcı olmaya çalıştım.....neyse CD olayı iptal istek olursa msn den ulaşsın link i veririm.. kalın sağlıcakla
Nush İle Uslanmyanı Eylemeli Tekdir... Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı HACKİNG'tir....
ya kardeşim yapsak zaten genel bi dağıtım yapcaz. holy bana bunu söylediğinde 2005 yılındaydık hala ehuh :):) + sen öğrende sonra cd yap eğitim için -
doğunhan madem çok biliyon kardeş öğrette bizde öğrenelim madem biz bilmiyoz öğrenmiş oluruz :) bende heykır oliyim sen gibi muheuheuhe ya git kardeşim işine bak sen kim ne yapıyor ne yapmıyor seni ilgilendirmez hoşuna gitmiyorsa ilgilenmezsin olur biter. ayrıca benim bilgime gelinceeee evet ben hiç bişi bilmiyorum hack nedir bilmem sadece 3-4 site de adminlik yapıyorum
desing = design kardeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş imla hatası nedir bilirmisin sen ama sen harflere baka baka yazdığın için anlamazsın nasıl böle yanlış yazıldığını :))
neyse arkadaşlar konu tarafımdan kapatılmıştır bu saat itiabri ile cevap verilmeyecek aptalca tatışmalara girmeyeceğim
güzel bi ata sözü var bilirmisin : DEVEYİ DİKEN İNSANI S... [seven] YARANIRMIŞ...yanlış anlama
enayilik bendeki yardımcı olamaya çalıştım.
-
hacker eğitim seti cd 1 geliyoooo hım
Ban..
-
kardeş tamam sen üstadsın sanırım :):)):) (!). Tahribat ta kimse bişey bilmiyo.(!). hadi çıkart cd yi de dağıt tüm Türkiye'ye(!)..
bizim yapacağımızı sen yap.. şaşırt bizi.. (yorum yok)
-
klavyeye bakarak demek he.. :):) ben 16 yıldır F klavye kullanıyorum (bu 5 yaşımda gazeteci babamın daktilosuyla başladığıma işaret) son 10 yılım 10 parmak yazarak geçti.. sen q kullanmaya devam et.
He unutmadan harf hatası varsa sebebi hızlı yazmam olabilir.. sen bu kafayla "EĞİTİM CD Sİ(!!)" yapacaksın helal sana :):)
abi yok ben konuşursam kötü olcak. cevap yazmıyorum bi daha bu konuya