folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Hacker Hapis Cezası Aldı

Hacker Hapis Cezası Aldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tpyion
    tpyion's avatar
    Erkek
    ABD"de askeri sitelerin de bulunduğu 400 bin bilgisayarı "hack"leyen korsana hapis cezası!

ABD"de aralarında askeri sitelerin de bulunduğu 400 bin bilgisayarı çökertmek ve virüs bulaştırmaktan suçlu bulunan bilgisayar korsanı 57 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Los Angeles"taki federal mahkemenin hakimi Gary Klausner, 20 yaşındaki bilgisayar korsanı Jeanson Ancheta"ya 57 ay hapis cezası verdi.

Bu cezanın bir bilgisayar korsanına verilen en ağır ceza olduğu kaydedildi.
    Ancheta, ocak ayında suçunu kabul etmişti. Genç Amerikalı, çökerttiği askeri siteye de 15 bin dolar ödeyecek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    :)) yapanın ellerinden öpmek lazım, şuraya bak bee,
    abde de olduğu için hapise giriyor,burda yapsaydı o işi eminim ki bizim ülkemizde ödül verilir :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tpyion
    tpyion's avatar
    Erkek
    :) aynen
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    ya adam ii yapmış ta suçunu kabul etmiş düşünsene hapisten çıkınca büyük firmalar sen bt güvenlii için yalwaracak iş ayaa na gelceq üle deilmi yalansa sölein

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    taşaklı adammış bee...

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Bizde de var taşak,ne olmuş )))

...
Toplam Hit: 1748 Toplam Mesaj: 6