Hacker Lık Dersi..

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armagedon
    armagedon's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    Hackerlık
    Şimdi sizlere nasıl iyi bir hacker olacağınızı açıklıyorum, pür dikkat okuyun bu yazının sonunda bilin ki siz artık usta bir hackersınız.
    İlk önce para biriktirin, kendinize bir bilgisayar alın ve babanızın telefonunu kullanın. Arkadaslarınızdan rica edin bir adet internet accountu { şifresi } alın: Eve gidin, internete bağlanın. Bağlandınız ve artık bir hacker olma yoluna doğru ilk adımınızı attınız.

    Tek tek hacker sitelerini gezin. Gezmedik site bırakmayın, okuyun okuyun günlerce gezin arkadaslarınız dısarda manitalarla gezerken siz evde makinanızın başında internetin altını üstüne getirin. Gidin CD'ler alın, programları deneyin, hack sitelerinden çektiğiniz programları deneyin . Anneniz yanınıza mı geldi? "Hadi olm, yat uyu yarın okul var!" mı diyor? Sakın aldırış etmeyin iyi bir hacker en geç yatandır. Bunu unutmayın.. Devamlı araştırın. Araştırın, yemeğinizi makinanızın başında yiyin hatta tuvalet için yanınıza bir kap alın tuvalete gidipte zaman kaybedilirmi hiç ... Siz bir hacker olucaksınız bunu unutmayın. Belki biraz kilo verebilirsiniz. Manitanızı bu arada başkası ayartmış olabilir hiç önemli değil… Siz bir hacker olucaksınız ve bunlara değer diye dusunun. sakın pes etmeyin. Pes edenler ancak lamer olurlar bunu aklınızdan çıkarmayın. Siz hacker olucaksınız. Lamer değil..

    Evet araştırdınız. Hack sitelerinden programlar çektiniz hatta bir tane pogramda cih virisü çıktı makinanızı elinize verdi. Gittiniz. 30 dolara hallettiniz. Hiç sorun değil olur böyle şeyler. Şimdi gidin irc'ye girin ve "Ben hacker'ım" deyip nuck savaşına girin… Evet, evet başardınız Karşınızdakini serverden düşürdünüz. Artık bir hacker oluyorsunuz. Ama o da ne serverden düşen kişinin arkadaşı sizi nuck bombardımanına tutmus . Ciiivvvv takk! O ses de ne öyle? Hımm… Kesin ana kart cpu vs vs diğer kartlar gitti. Hiç sorun değil… Hemen en yakın teknik servise götürün, 200 dolara hallederler. Evet irc'deki nuck savasından yenik çıktınız. Hatta 200 dolarınız gitti, daha doğrusu babanızın parası gitti… O da size hafiften hafiften sinir olmaya başladı ama kahvede arkadaşlarına "Benim olm bilgisayar öğreniyor. Çok meraklı inşallah bilgisayar mühendisi olur da para kazanıp ilerde bize bakar" diyor. O yüzden 200 dolara fazla ses çıkarmadı.

    Hemen şimdi yeniden toparlanıyorsunuz boşverin irc'yi sahten hepsi lamer... Elinde iki üç programla sizin gibi koskoca hackere saldırdılar... Ayıp bişi değil mi? Siz boşverin onların seviyesine inmeyin ve site hacklemeye başlamak için start alın. Evet unsecure programını buldunuz ve site hacklemek için kolları sıvadınız. Deniyorsunuz sabahtan akşama kadar site hacklemek istiyorsunuz ama olmuyor. Ne lanet şeyler değil mi? Şu site şifreleri bir türlü kırılmıyor. Ama sizin mutlaka site hacklemenız lazım. Evet hemen ne yapıyorsunuz? Gidiyorsunuz ve kendinize site alıyorsunuz. Hem de bedava olanlardan. Bir siteyi gezerken öğrenmiştiniz. Evet aldınız, hemen kendinize bir site yapıyorsunuz ve ftp programı ile siteyi upload ediyorsunuz ve hemen irc'ye girin gene bir siteden aldığınız reklam programı ile başlıyorsunuz sitenizin reklamını yapmaya ama sizin kim olduğunuzu kimse bilmiyor. Siteniz baya tuttu çok güzel... Günde en az 60 kişi girip çıkıyor. 3 gün oldu ve baya iyi bir site ama kimse sitenın yapımcısını bilmiyor ve sizi de normal olarak tanımıyor. Hemen şimdi yenıden site yapma programını açıyorsunuz ve index dosyasını arka planı kapkara yaptıktan sonra kırmızı bir yazı "Hacked by Ustahacker" yazıyorsunuz… Evet, artık siz usta bir hackersınız. Hemen siteyi upload ediyorsunuz ve siteye girenler "Aman yarabbim site hacklenmiş hackleyen Ustahacker" diyor ve başlıyor herkes arkadaşlarına anlatmaya.. Ehehee evet başardınız. Siz de bir site hacklediniz ve ününüz yayıldı. Olsun kendi siteniz ama siz bir site hacklediniz… Kutlarız sizi bravoo! Şak şak. Siz artık usta bir hackersiniz.

    Tamam artık siz aşama kaydettiniz ve artık ne işiniz var site hacklemekle siz kendinizi ispatladınız. Canınız sıkıldıkça alır bir kaç site, hackler hackler durursunuz, ününüze ün katarsanız. Artık siz aştınız ... Artık sizi site hacklemek kesmiyor ne yapmalısın hemen kredi kartları şifresi yürütmeye baslamalısınız. Offf mübarek sitelerde gani, hemen hepsi kredi kartı ile yemek veriyor, elbise verıyor, film izlettiyor, oyun oynattırıyor. Siz niye para vereseniz değilmi bunlara... Alemin kerizi siz misiniz? Ne yapacaksınız? Hemen başka, saf, temiz, dürüst sizin için keriz olan kredi kartı ile internetten alışveriş yapan sazanların kredi kartı bilgilerini ele geçirçeksiniz... Siz bir hackersiniz ve bu hak sizde var. Size nasıl olsa kimse hesap soramaz! Neden? Çünkü siz bir hackersınız... Hatta siz artık hackerlıkla kafayı iyice bozdunuz bakkala ekmek almaya giderken mahallede size yabancı 4 - 5 kişi sataştı ve sende "Kesin lan! Laga luga yapmayın! Hepinizi hacklerim! Ben hackerim... Oyarım sizi ulann !" diye bağırdınız... Aman, aman sakın bir daha sağda solda hacker olduğunuzu bağırmayın! Çık cık ne ayıp bişi… Üst tarafta ne dedik? İyi bir hacker kimliğini gizleyendir. Aman sakın bir daha olmasın ...

    Neyse siz artık usta bir hackersiniz ve kredi kartlarının hesap numaralarını öğrenmeye geldi iş artık. Gece gündüz çalıştınız didindiniz ve evet evet bir kredi kartı hesap numarası buldunuz. Çok şahane… Artık internet üzerinden bedava alışveriş yapabilcek hatta Amerika'dan kendinize pizza dahi ısmarlayabilceksiniz. Evet denediniz. O da ne? Kredi kartının süresi bitmiş. Çok kötü talihsiz bir durum. Üzüluyorsunuz ama sakın üzülmeyın, pes etmek yok. Devam ediyorsunuz ve evet evet gerçek bir kredi kartı yakaladınız ve daha süresi bile bitmemiş. Süper bir olay! Girdiğiniz alışveriş sitesi çok acemice tasarlanmış. Siz de anladınız. Acemi site yapımcıları müşterilerinin kredi kartlarını bir html dosyasında saklıyormus meğerse. Siz de uzantısını denediniz ve oldu. Bütün kredi kartları numaralarını aldınız. Bravo size resmen bir hazine buldunuz. Evet hemen başlıyorsunuz o alışveriş sitesi benım, şu gazino sitesi senin, şu paralı film sitesi benim gezmeye… Evet aradan 3 gün geçti baya yoruldunuz.

    Gene akşam oldu ve siz makınanızın başındasınız . Daha kullanmadığınız kredi kartları var. Onları da kullanmak istiyorsunuz. Kullanın kullanın, siz bir hackersınız sizden kimse hesap sormaz. Hem kim demiş o kredi kartı sahibi kerizlere siz gidin internetten alış verin yapın diye değilmi ama haksız mısınız? Yoo... Hiç haksız değilsiniz. Bizce çok çok haklısınız. Evet şimdi girdiniz gene oyun sitelerine, oynamayın yeter artık şu gazino sitelerinde oyun oynamayı, bak kazanamıyorsunuz işte, bitirdiniz sahte 79 kredi kartını bu sitelerde... Kaldı şunun şurasında 60 - 70 kredi kartınız. Evet çevirdiniz ruleti, gelıyorrr kırmızı… Yok gelmedı gene, siyah geldi olsun. Arkana bak bu arada baban yanına geldi. "Seni çağırıyorlar olm, git şu kapıya bak diyor" . Sizde "Amannn baba gelemeceğimi söyle… Şu an bilgisayar başındayım görüyorsun, bilgisayar bilgimi geliştirıyorum" . Ama babanız "Olm sen git bak seni çağırıyorlar" diyor siz de oflaya puflaya gidiyorsunuz ve kapıyı açıp "Buyurun ne istediniz?" diyorsunuz. Der, demez sizi hemen 4 - 5 tane sivil baya yapılı kişiler karga tulumba tutuyorlar. Siz "Ne oluyor yavv? İmdaat akşam vakti adam kaçırıyorlar ". diye bağırıyorsunuz ama nafile, adamlar hemen babanıza ve diğer mahalle sakinlerine polis kimliklerini gösteriyorlar. Kimse bir şey yapamıyor ve siz karakola götürülüyorsunuz. Evet çok kötü bir son! Sizi bulmuşlar tabi… Tabi gene hata bizde, size internette gezerken "ip" numarasını saklayarak gezmesini öğretmemiz lazımdı.

    Neyse, olsun iyi bir hacker arasıra 4 - 5 sene yatandır. Ama sizin babanız arabayı, evi, damı sattı ve sizi ancak 1 sene yatırdı fazla cezadan kurtardı. Cezanız bitti geçmiş olsun… Siz yeni kiralık evinize gidiyorsunuz ve makinanızın başına geçmek isitiyorsunuz. Ama nafile, babanız sizi kurtarmak için bilgisayarı da satmak zorunda kaldı… Olsun siz iyi bir hackersınız ve yeniden çalışır, para kazanıp bilgisayar alırsınız. Bravo size! Aradan 6 ay geçmeden, kendinize bir bilgisayar aldınız… Helal olsun, siz çalışkan bir hackersiniz. Haa bu arada haberiniz olsun babanız sizi kurtardı ama en az 20 tane kredi kartını kullandığınız adamın borçlarını ödeyemedi. Adamlar sizi dayısı, eniştesi, çoluğu, çocuğu hepsi arıyormuş. En iyisi siz bırakın bilgisayarı milgisayarı ufak ufak yeriniz keşfedilmeden ortalıktan toz olun. Size en iyi önerebileceğimiz bir yer var. Gidin, seyahat acentelerine hemen acil kendinize ABD-Newyork iline uçak bileti alın. Valla güzel bir şehir tavsiye ederim. Hem Amerika'yı da görmüş olursunuz. :-)

    Konuyu Nereye Açacağımı Şaşırdım :}

    ( Çalıntı Çalıntı.. )

    İnsan Gibi Yaşa...Adam Gibi öL..! Ekmeğini Böl.. Vatanını Böldürme..!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armagedon
    armagedon's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    Anasayfada Niye Görünmüyo Bu.Silinecekse Silin Anasayfadanmı Silindi Noldu.Alla Alla..

    İnsan Gibi Yaşa...Adam Gibi öL..! Ekmeğini Böl.. Vatanını Böldürme..!!
Toplam Hit: 1205 Toplam Mesaj: 2