Hackerın Vasiyeti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Millet taşşak yapmak için hikaye arıyor a.q :) 

Hackerın vasiyeti buysa lamerinki nasıl olur acaba ? Herkes lamerlerin vasiyeti ile ilgili birşeyler yazsın, bir konuda birleştiririz.

Yazı tamamen alıntıdır ve kaynağı bilinmemektedir.

Canımdan Çok Sevdiğim Sevgilim, Arkadaşlarım Ve Akrabalarım..! Bir Gün Olurda, Trojan Veya Başka Bir Nedenden Ötürü Vefat Edersem, Gerçekleştirilmesini Arzuladığım Hususlar Şunlardır :

1- Domaındlx'ten Almış Olduğum 100 Mb'lık Web Alanımı Sevgilime Bırakıyorum.

2- 50 E-Maıl Adresimi örümceğe Bırakıyorum. Seninkilerle Arşiv Yaparsın

3- Msn Listemdeki Kız Arkadaşlarımı Babama Bırakıyorum.

4- Bilgisayarımdaki Hack Dokumanları The-KOBAY'a Bırakıyorum.

5- Ses Kartım Ve Harddısk?imi, Dayıoğlu Hunter'a Bırakıyorum.

6- Download Etmek İçin Günlerce Uğraştığım Video, Mp3 Ve Java Scrıptlerimi em@x'a Bırakıyorum.

7- Bozuk Mouse?umu Emoser'a Bırakıyorım

8- Monitörümü bLackstar'a Bırakıyorum

9- Cd'lerimi Kimseye Bırakmıyorum, Onları Da Benimle Gömün!

10- Geçen Ay Gelen 60 Ytl'lik Telefon Faturamı, Ölene Kadar Ödeyememissem Geciktirmeden Ödeyin; Gözüm Açık Gitmeyim!..

11- Öldükten Birkaç Gün Sonra Eğer Sğz Kullanmayacaksanız; Züperonlıne, Hortnet, Makbanknet, Yamukbanknet, Çısbanknet, Vızvıznet Zartzurtnet Sınırsız İnternet Aboneliklerimi İptal Edin Ki, Gereksiz Yere Kredi Kartımdan Para Tahsil Edip Durmasınlar.

12- Emri Vaki Olduktan Sonra Bütün Gücünüzle Gayret Ederek, Enbokzirve100'deki Hitimi Arttırın Ve Beni Zirveye Taşıtın. Arttırmazsanız Öbür Dünyada İki Elim Yakanızdadır.

13- Beni Defnetmenizden Sonra Diğer Tarafta İmkan Bulur Bulmaz Derhal Onlıne Olacağım Ve Sizlerle Bağlantı Kurmaya Çalısacağım. Bu Yüzden Gecelerı Msn'de Onlıne Olun.

14- Az Önceki Şık Gerçekleşirse, Beni Arkadaş Listenize Ekleyın, Nankörlük Etmeyin, Yoksa Hacklerim.

15- Sevgilim, Sağda Solda Chat Yaptığını Duymayayım, Yoksa Hortlar Gelirim.

16- Mütemadiyen Benim Ruhumu Çağırmayı Deneyin ; Ey Ruh Geldinse 3 Maıl Yolla Deyin.

17- Gelmişsem Bilgisayarı Reset'leyin.

18- Ben Öldükten Sonra Web Sitesi Filan Yaparsanız Bana Da Lınk Verin. *Küfür Yasaktır* Kullanılanlara Ekleyin.

19- Gözlerım Yavaş Yavaş Kapanmaya Başladı, Çabuk Söyleyın Bana Şu Anki, Hit Durumum Nedir?

20- Biraz Kenara Çekilin Şöyle, Ölmeden Önce Son Bir Kez Msn?de Chat Yapmak İstyorum.

21- Aah, Ölüyorum Galiba, Çabuk Soleyin Virüs?ü Kim Yolladı Bana , Öğrenin De Rahat Rahat Ölüyüm.. Söyleyin.... Küt!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek
    tam bi hacker vasiyeti puaahahaa :D

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Hoja iletilerinize lamerlerin vasiyeti ile ilgili birşeyler yazın. Millet hackerlarınkini yapmaya çalışmış biz de lamerlerin yapalım, eminim bundan daha güzel olur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Valla Düşün düşün Ben Daha gencim Hajım ya, Yazık valla kıyamadım kendime :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    guzel guzel

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hoja iletilerinize lamerlerin vasiyeti ile ilgili birşeyler yazın. Millet hackerlarınkini yapmaya çalışmış biz de lamerlerin yapalım, eminim bundan daha güzel olur.
    -----------------------------

Heykırladığım,patlattığım meseneleri dikin!

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    * Adim Mega Sub7'ci olarak kitaplara gecssin :D

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 1037 Toplam Mesaj: 7