Hackerlar Baksın (Acil)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbotv
    dbotv's avatar
    Erkek
    arkadaşlar ben prorat ve benzeri programları bilgisayarıma kurdum..bilgisayarımda virüs yazılımı yok ve güvenlik duvarı da kapalı fakat bu programları bir türlü açamıyorum neden olabilir ....üstelik bu programları da yüzlerce defa farklı linklerden indirdim yani programlarda bir sorun yok bence....win98 de kullanabiliyorum bu programları fakat winxp de olmuyo....bunlar gibi hatasız çalışan programlar var mı....link werir misiniz varsa... yardımcı olursanız çok sewinirim saygılar herkese!!!

Hiç Kimse Ölmek İçin Genç Değildir!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    dai yaa onlarca defa denildi burda protat kullanmayın kullandırtmayın kndiisi  trojan senn pc nin aq yuyo diee deca olsun compu olsun bi sürü mürid aynı uyarıyı yaptıı yane daa bişi demorum kullanmayın hoja

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbotv
    dbotv's avatar
    Erkek

öle diyonda başka ne kullanalım hocam ya acil lazım bi operasyon yapmamuz lazım bu programlardan biriyle yani çok lazım anlatabiliyom mu senin bi fikrin varsa söle bilelim ona göre hareket edelim...

hiç bi keylogger da çalışmıyo ki piyasadaki naapalım şimdi biz

schoolbus

subseven

prorat

proagent

hiç biri işe yaramıyo ki yok mu başka çaresi şimdi bunun

Hiç Kimse Ölmek İçin Genç Değildir!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek

1) antvirüs programın izin vermıyo olabılır

2) .dll tam hatırlamıyorum ama x.dll windos klasorunun içinde olmaya bılır  tamhatırlamıyorum ya unuttum  hatırlarsam sana soylıycem...

-----------------------------------------------

dpwsockx.dll ya da icmp.dll olması lazım  çunku bana da  bu şekıl olmuştu .dll eksıktı windos/system32 de .dll eksık ondan  çalışmıyo olmuş olabılır.

CeLeKatireJeotuzbeş
Toplam Hit: 2388 Toplam Mesaj: 4