Hackertool/Kiser Zararlı Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

İyi geceler beyler. Geçenlerde bi crack indirmiştim virustotale tarattığımda 13 tane anti HackerTool/Kiser uyarısı verdi kimisinde şöyle yazıyor: "HackTool.Kiser.zv (Not a Virus)" ikilemde kaldım aranızda bilenler varsa bu bir virüs müdür ? Sisteme bi zararı olur mu ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Virüs Trojan Hepsi Var Demekki Virüs Programsız Bırakma Bilgisayarını Herşeyin Gider sonra

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

pc de zaten kaspersky var. bu crack te kaspersky ın 3700 günlüğe lisans veriyor. iş işten geçti belki de ama calıstırdım kurdum bunu ve şuanda gerçekten 3700 gün lisans verdi biraz garibime gitti ama bakıcaz umarım format ı gerektirmez.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

lisan Verebilir Crack Yada Çalışan Bir Programa enjekjte Ediyorlar Warez sitelerinde tüm Programlar Cracklar Var ama içlerinde Trojan Virüs Rekmal Advareleri Gibi casus Yazilimlar Kimse Babasının Hayrına Yapmıyor.

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Anubis'e yollayıp bakıcaksın hocam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek

hocam kasper için bişey laızm olursa buraya bi göz at full temiz kendi dosyalarımdır:)

http://www.tahribat.com/Forum-Kaspersky2011-Istediginiz-Kadar-Legal-Kullanin-127517/

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    lanetlicocuk bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam kasper için bişey laızm olursa buraya bi göz at full temiz kendi dosyalarımdır:)

-----------------------------
    Buraya derken hocam???
    Açtığın "Sınırsız Kaspersky" konusundaki anlatımını mı diyorsun???
    Bir de bat dosyası dediğin şey senin yapımın mı?
    Edit: Diğer konunun sonunu okudum da dosyanın temiz olduğunu ve sana ait olduğunu söylemişsin.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Bence comodoyu kullanın uğraşmayın kasperle.

enjoy i'm vaccinated
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    bi dosyada virüs analizi böyle yapılmazki. denilenlerin hiçbirinin alakası yok. virüstotalde temiz denilen birsürü virüs var elimde :) backdoor analiziyle ilgili bi video çekmiştim onu izlersen baya bi fikir sahibi olabilirsin bu konu hakkında. 20 mb bişey
Toplam Hit: 2040 Toplam Mesaj: 9