Hackertool/Kiser Zararlı Mı?
-
İyi geceler beyler. Geçenlerde bi crack indirmiştim virustotale tarattığımda 13 tane anti HackerTool/Kiser uyarısı verdi kimisinde şöyle yazıyor: "HackTool.Kiser.zv (Not a Virus)" ikilemde kaldım aranızda bilenler varsa bu bir virüs müdür ? Sisteme bi zararı olur mu ?
-
Virüs Trojan Hepsi Var Demekki Virüs Programsız Bırakma Bilgisayarını Herşeyin Gider sonra
-
pc de zaten kaspersky var. bu crack te kaspersky ın 3700 günlüğe lisans veriyor. iş işten geçti belki de ama calıstırdım kurdum bunu ve şuanda gerçekten 3700 gün lisans verdi biraz garibime gitti ama bakıcaz umarım format ı gerektirmez.
-
lisan Verebilir Crack Yada Çalışan Bir Programa enjekjte Ediyorlar Warez sitelerinde tüm Programlar Cracklar Var ama içlerinde Trojan Virüs Rekmal Advareleri Gibi casus Yazilimlar Kimse Babasının Hayrına Yapmıyor.
-
Anubis'e yollayıp bakıcaksın hocam.
-
hocam kasper için bişey laızm olursa buraya bi göz at full temiz kendi dosyalarımdır:)
http://www.tahribat.com/Forum-Kaspersky2011-Istediginiz-Kadar-Legal-Kullanin-127517/
-
lanetlicocuk bunu yazdı:
-----------------------------hocam kasper için bişey laızm olursa buraya bi göz at full temiz kendi dosyalarımdır:)
-----------------------------
Buraya derken hocam???
Açtığın "Sınırsız Kaspersky" konusundaki anlatımını mı diyorsun???
Bir de bat dosyası dediğin şey senin yapımın mı?
Edit: Diğer konunun sonunu okudum da dosyanın temiz olduğunu ve sana ait olduğunu söylemişsin. -
Bence comodoyu kullanın uğraşmayın kasperle.
-
bi dosyada virüs analizi böyle yapılmazki. denilenlerin hiçbirinin alakası yok. virüstotalde temiz denilen birsürü virüs var elimde :) backdoor analiziyle ilgili bi video çekmiştim onu izlersen baya bi fikir sahibi olabilirsin bu konu hakkında. 20 mb bişey