Hacking=>Turkcell
-
Ewt arkadaşlar şimdi Turkcellden (diğer adreslerdende olurmu bilmem) *121# yi tuşluyoruz kontor miktarını seçiyoruz sonra kredi kartının son kullanma tarihi ve 3 haneli numara tutarsa yükleniyor.Ancak
turkcelll merkezinden kredei kartıyla yüklemeyi açtırmalısınız -
ben 6 ay once bulmustum onu, ama calisip calismadigini bilmiyordum. paso denemdim hic olmadi. 3 hane nasil tutturcaz onu biliyor musun?
-
Dostum kredi kartınla yüklemeyi açtırmalısın yoksa olmuyor.Kredi kartı numarası ben 3-4 tane buldum ama açtırmak gerek bende uğraşmadım.
-
abi turkcell sahte cc olduğunu anlarsa başınız belaya girebilir sonuçta kimin yaptığı belli
-
RhiFaT bunu yazdý:
abi turkcell sahte cc olduðunu anlarsa baþýnýz belaya girebilir sonuçta kimin yaptýðý belli
olayda sahte cc falan yok.. cc bile yok. Sadece numara sallıyon tutuyor:) -
turkcell e fake atılıyo sanki
-
temelsiz bir hack hatta hack falanda değil sen şanstan tuttursan bile diyelim 100 kontör yükledin sonra Türkcell basit bir kuruluş değil alt yapısı sağlam...sakın öyle delilik yapmayın ...
-
Bu olayı gecen sene yapıordum ama olmuyor.. Zaten en az 250 kontör yükleme sansınız var .. Kredi kartının sobn 3 rakamı nımı ne giriyorsun sonra son kullanma tarihi felan istiyordu sanırım . ben çok tutturdum ama yüklenmedi ... Sizin kredi kartınızla beraber Turkcell den o hizmeti açtırmanız gerekiyor yani onları tutturması kolay ama tuutursanızda kontör yğklenmiyor ve hattınız kapanıyor ben belki geç yüklenir die defalarca denedim hattım kapandı.
-
son kullanma tarihini geçtim cvv yi tutturman tam 1/1000 ihtimal biliosun demi? :)
-
turkcellden kredi karti kullanımını açtırmalısınız diyorsunuz ya;
adamlar zaten sizin kredi kartinizin bilgilerini veritabanlarına aliyor ve siz o menuden kolaylıkla kont. yukluyorsunuz.
size orada sorulan rakamlarda sizin daha onceden kaydettirdiginiz karta ait bilgiler.
yani boşuna uğraşmayın..
Toplam Hit: 3239 Toplam Mesaj: 10