Hacking=>Turkcell

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bylist
    bylist's avatar
    Erkek
    Ewt arkadaşlar şimdi Turkcellden (diğer adreslerdende olurmu bilmem) *121# yi tuşluyoruz kontor miktarını seçiyoruz sonra kredi kartının son kullanma tarihi ve 3 haneli numara tutarsa yükleniyor.Ancak turkcelll merkezinden kredei kartıyla yüklemeyi açtırmalısınız

bugunden bir gün sonra olmaya bilirsin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    ben 6 ay once bulmustum onu, ama calisip calismadigini bilmiyordum. paso denemdim hic olmadi. 3 hane nasil tutturcaz onu biliyor musun?

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bylist
    bylist's avatar
    Erkek
    Dostum kredi kartınla yüklemeyi açtırmalısın yoksa olmuyor.Kredi kartı numarası ben 3-4 tane buldum ama açtırmak gerek bende uğraşmadım.

bugunden bir gün sonra olmaya bilirsin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

abi turkcell sahte cc olduğunu anlarsa başınız belaya girebilir sonuçta kimin yaptığı belli

işte öyle
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    RhiFaT bunu yazdý:

abi turkcell sahte cc olduðunu anlarsa baþýnýz belaya girebilir sonuçta kimin yaptýðý belli

olayda sahte cc falan yok.. cc bile yok. Sadece numara sallıyon tutuyor:)

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek
    turkcell e fake atılıyo sanki

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    temelsiz bir hack hatta hack falanda değil sen şanstan tuttursan bile diyelim 100 kontör yükledin sonra Türkcell basit bir kuruluş değil alt yapısı sağlam...sakın öyle delilik yapmayın ...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetPoLice
    NetPoLice's avatar
    Erkek
    Bu olayı gecen sene yapıordum ama olmuyor.. Zaten en az 250 kontör yükleme sansınız var .. Kredi kartının  sobn 3 rakamı nımı ne giriyorsun sonra son kullanma tarihi felan istiyordu sanırım . ben çok tutturdum ama yüklenmedi ... Sizin kredi kartınızla beraber Turkcell den o hizmeti açtırmanız gerekiyor yani onları tutturması kolay ama tuutursanızda kontör yğklenmiyor ve hattınız kapanıyor ben belki geç yüklenir die defalarca denedim hattım kapandı.

Osmanlı Torunu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

son kullanma tarihini geçtim cvv yi tutturman tam 1/1000 ihtimal biliosun demi? :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmbay
    ahmbay's avatar
    Erkek

turkcellden kredi karti kullanımını açtırmalısınız diyorsunuz ya;
    adamlar zaten sizin kredi kartinizin bilgilerini veritabanlarına aliyor ve siz o menuden kolaylıkla kont. yukluyorsunuz.
    size orada sorulan rakamlarda sizin daha onceden kaydettirdiginiz karta ait bilgiler.

yani boşuna uğraşmayın..

http://www.ahmbay.com
Toplam Hit: 3239 Toplam Mesaj: 10