Hackledigimiz Domaini Kullanabilirmiyiz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mehmethn
    Mehmethn's avatar
    Erkek

Beyler bir domain hackledik diyelim bu domaini kendi hostumuzun domaini olarak kullanabilirmiyiz. kullanırsak bunu nasıl yapabiliriz nasıL domain hacklenir. bunu yazmamın sebbi benm bir tanıdgm var bu sen site yapıodun deme dedi bende efet dedi sole bakalım siteni dedi bende yonlendirden aldgım bir domaini soledim olm dogru duzgun  domain alsana dedi bende para senden o zman dedim ben sana hackliyim bir domain dedi sonra adamdan ses seda gelmedi eger hacklersek kullanabilirmiyiz ? cewplarınızı bekLiorum Msn : Mehmethan_14@hotmail.com 

SaygıLar !

Bu NeT Alemi Kimsein Kimseyi Konusturdugu Alem DeğiL Herkesin BirBirini Susturdugu Alemdir !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desert-Tiger
    Desert-Tiger's avatar
    Erkek
    kullanabilirsin ama sen süslük yap bence : )
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mehmethn
    Mehmethn's avatar
    Erkek

Peki nasıL ! ayrıca süs için ne yapcanki ayrıca ! www.mehmethan.com u hacklemek istiyorum napmalıyım :D

Bu NeT Alemi Kimsein Kimseyi Konusturdugu Alem DeğiL Herkesin BirBirini Susturdugu Alemdir !!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HOrasAN
    HOrasAN's avatar
    Erkek
    Arkadaş domaini hacklesen bile ödeme bilgisi kayıt yaptırdığı firmaya gönderildikten sonra domain sahibine geri verilir.yani bir domainin sonsuza kadar hacklenmesi gibi bir durum yoktur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    Eğer eleman uyanmadan, domaini transfer edersen; ki domain transfer etmek paralıdır, domain sonsuza dek senin olur..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
Toplam Hit: 1978 Toplam Mesaj: 5