folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Hacklenen Bir Site İçin Yardım İstiyorum.

Hacklenen Bir Site İçin Yardım İstiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba,

Kısaca konuyu özetleyeceğim. İnternet ortamında yazdığım deneme veya hikayeleri paylaştığım çok az internet sitesi vardır. Bunlardan biri de www.ozgurroman.com'dur.

Çok orjinal yazarları barındırmasa da paylaşımın değer bulduğu ve uzun süredir bulunduğum bir sitedir ve bir eşi daha yoktur. Tasarlayan mı denir, kodlayan mı bilemem ama yazdıklarını paylaşmak isteyen bir insanın bulabileceği tek sitedir.

Bundan 1-2 hafta önce site sanırım hacklendi. sayısına emin olamadığım birkaç çapulcu (yaşlarının 18 i geçmediğini düşünüyorum) satanizm veya uçuk konular içeren yazılar yazarak ve mevcut yazar sıralamasında en tepeye çıkmak için okunma sayılarını editleyerek ve site içersinde bulunan yazarlara ithafen kötü konuşarak kısacası işin suyunu çıkardılar.

Site bir sorumlu tarafından kontrol edilmiyor sanırım. Bu nedenle bir youlunu bulup kolayca içine dalmış olmalılar.

Elinden geleceğini düşünen varsa bu heriflere hadlerini bildirebilecek varsa çok iyi olur.

Teşekkürler.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

site sahibi ilgilenmiyorsa sen ne yapacaksın ki

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

blackmir bunu yazdı:
    -----------------------------

site sahibi ilgilenmiyorsa sen ne yapacaksın ki

Ben de onu soruyorum :) Dünya kadar dökümanımı orada depoladım. Arşivlemem mümkün ama neden yok olsun herşey ? Amacım kahraman olmak değil, birşeyler yapabiliyormuyum öğrenmek.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

zaman makinesi yardımcı olurmu

http://web.archive.org/web/20110202200649/http://ozgurroman.com/

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

info at ozgurroman dot com

mail at admine hocam?

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    Metanet bunu yazdı:

info at ozgurroman dot com

mail at admine hocam?

Alternatif olarak tüm yazılarını arşivle. Yeni bir site aç kendine üçbeş para verip ucuzundan hepsini oraya taşı kendi sitenin yöneticisi ol madem bukadar özen gösteriyorsun bu konuya.

iyibu! yeniden..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

adam bu mu

http://anubislyder.tr.gg/

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
Toplam Hit: 1625 Toplam Mesaj: 7