folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Hacklenen Maili Geri Alma ( Microsoft Destek Anlatımı )

Hacklenen Maili Geri Alma ( Microsoft Destek Anlatımı )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek

MSN hesaplarýnýn çalýnmasýyla ilgili olarak;

Live Messenger kullanýyorsanýz:

http://support.live.com/default.aspx?locale=en-us

MSN Messenger kullanýyorsanýz:

http://support.msn.com/default.aspx?mkt=enu-us

adreslerinden yazýlý desteðe ulaþabilirsiniz. Bu adresten size gönderilecek takip numarasý ile konunun takibini yapabilirsiniz.

Standard Services bölümünden MSN Messenger linkine týkladýktan sonra açýlan sayfada zorunlu alanlarý doldurdup ikinci bölümdeki "Please select an option" sekmesinde "I can sign in, but I need something fixed" seçeneðini seçin. Altýnda açýlacak bölümde ise "Abuse" seçeneðini seçtiðinizde son bir kutucuk açýlacak ve bu kutucukta "Other" seçerek sorunuzu gönderebilirsiniz.

Þayet MSN ile ilgili talebinize yukarýda verilen e-posta adresinden 48 saat içerisinde destek alamazsanýz bizimle tekrar temasa geçmenizi rica ediyoruz. Hizmetimizin kalitesini artýrmak amacý ile MSN kullanýmýnda yaþadýðýnýz problemleri ayrýca 444 67 87 no'lu destek hattýmýza veya iletisim@microsoft.com e-posta adresine þikayet olarak bildirmenizi rica ederiz. Size hizmet sunmaya devam etmek isteriz ve sorununuzun çözüme ulaþmasý bizim için önemlidir.

Ayrýca;ingilizce  olarak sorun yaþarsanýz þu iþlemleri yapabilirsiniz.

Ýngilizce destek sayfasýnýn açýlabilmesi için lütfen siteminizdeki internet explorer sürümüne uygun olan adýmlarý takip ediniz.

Internet Explorer 6.0 Ýçin aþaðýdaki adýmlarý uygulayýnýz.

1.       Araçlar (Tools) > Internet Seçenekleri (Internet options) menüsünü açýnýz.

2.       Diller (Languges) butonuna týklayýnýz.

3.       Açýlan Pencerede Ýngilizce (A.B.D.)[en-us] listede görünmüyor ise Ekle (Add) butonuna týklayýnýz.

4.       Açýlan listeden  Ýngilizce (A.B.D.)[en-us] seçeneðini iþaretleyerek Tamam (Ok) butonuna týklayýnýz.

5.       Listeye gelen “Ýngilizce (A.B.D.)[en-us]” seçeneðini iþaretleyerek Listenin saðýnda bulunan yukarý ok tuþunu kullanarak listenin en üsütüne taþýyýnýz. (Eðer bu dil listede zaten var ise sadece yukarý taþýmanýz yeterlidir. Tekrar eklemeniz gerekmez.)

6.       Tamam Butonuna týklayarak Internet Seçenekleri Menüsüne geri dönünüz.

7.       Tanýmlama Bilgisi Sil (Delete Cookies) Týklayýnýz.

8.       Dosya Sil (Delete Files)butonuna týklayarak gelen pencerede Tamam butonuna týklayýnýz.

9.       Bilgisayarý yeniden baþlatýnýz.

Internet Explorer 7.0 için lütfen aþaðýdaki adýmlarý uygulayýnýz.

1.       Tools > Internet Options menüsünü açýnýz.

2.       Languges butonuna týklayýnýz.

3.       Açýlan Pencerede English (United States)[en-US] listede görünmüyor ise Add butonuna týklayýnýz.

4.       Açýlan listeden  English (United States)[en-US] seçeneðini iþaretleyerek Tamam (Ok) butonuna týklayýnýz.

5.       Listeye gelen “English (United States)[en-US]” seçeneðini iþaretleyerek Listenin saðýnda bulunan yukarý ok tuþunu kullanarak listenin en üsütüne taþýyýnýz. (Eðer bu dil listede zaten var ise sadece yukarý taþýmanýz yeterlidir. Tekrar eklemeniz gerekmez.)

6.       Tamam Butonuna týklayarak Internet Options Menüsüne geri dönünüz.

7.       Delete butonuna týklayýnýz.

8.       Açýlan Pencerede Delete All butonuna týklayýnýz.

9.       Bilgisayarý yeniden baþlatýnýz.

Al 

Alı 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    len olum ayık mısın sen:D

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

nerden kopyala yapıstır yaptıysan ingilizce-turkce karakter sorununu  halledıp oyle şeyediverseydın :I

mimi " yim ben ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

fish hiçbir zaman ayık olmaz hoca.Her zaman kafa bi milyon gezer..

paylaştığın şey hiçbi boqa yaramıyor. Defalarca denedim.doğru bilgiler verdiğime de eminim ama microsoft dan hiç bir zaman verildiğini görmedim.Başkasına verildiğine de şahit olmadım.Sadece söylentilerde var :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    biliyorum ertan hocam,ondan dedim ya zaten :) Konu bile eklediğine göre,ya 3 yerine 1 sarmış yada yolsuz bu ipne para bulamamış :D

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Öncelikle support a atılan mail ile mail geri alınır , birçok kişiye yardım ettim bilgilerini hatırlayanlar geri aldılar gördüm bizzat , hatta support aracılığı ile maili geri alanlar var aramızda...

Ama burada yazılanlar , kim yazdıysa saçmalık bi işe yaramaz... Açılır pencereyi engellemeyi iptal etmeyi fln anlatıyor löl...

Ama şuda varki , supportta girse allahta girse hacklediğim maili kimse geri alamaz... İşin püfünü bilenler varsa kaptırmazlar aldıkları maili eski sahibesine.

Yapılması gerekenler :
    1. passport.net ten 12 saatte bir reset linki göndereceksiniz. O linki mail olurda support tarafından sıfırlanırsa değiştirmek için kullanacaksınız.

2. Session u max yapın ( 24 saatti sanırım maxı ) mail şfiresi değişse bilr , "şifre resetleme yönergelerini hacklediğinizmail@hotmail.com / @msn.com yahut mailadresi@adamindomaini.com gibi adrese yollatır  oradan resetlersiniz...

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek

beyler hiç uğraşmadım almaya microsofta mail yazdım bana numara gönderdiler microsoft Türkiyenin numarasını aradım  onlar bana bu maili gönderdiler bende sizinle paylaşmak istedim ne derece işe yarıyo bilinmez ama onlar gönderdiyse eğer boş bir cevap değildir bu konuda

http://img507.imageshack.us/my.php?image=ads305zua6.gif 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glory-estafan
    glory-estafan's avatar
    Dişi
    way kardeşim güzel paylaşım

yıldız
Toplam Hit: 13454 Toplam Mesaj: 8