Hadi Oyun Oynayalım [Kendinden Korkmayanların Oyunu]
-
Beyler aklıma bişi geldi. Biz Bu günlerde aynalara takmadıkmı [gerçi takcak ayna bize sonunda ama yeter dicek sizden çektiğim nedir aq] Şöyle olsun oyun, şimdi delikanlı gibi gerçek rakamları söylicez gece gircez banyoya aynaya bakcaz önüne çakmak koycaz zippo tercih edilir. bakabildiğimiz kadar bakalım kaç sn dayanabiliyoruz ama gerçek rakamları söyliyeylimmm ben bugünden itibaren başlıyorum... NOT: Eğer cevap yazamazsam ölmüş olabilir yada kafayı yemiş olabilirimmm :)
-
nonviolen bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler aklıma bişi geldi. Biz Bu günlerde aynalara takmadıkmı [gerçi takcak ayna bize sonunda ama yeter dicek sizden çektiğim nedir aq] Şöyle olsun oyun, şimdi delikanlı gibi gerçek rakamları söylicez gece gircez banyoya aynaya bakcaz önüne çakmak koycaz zippo tercih edilir. bakabildiğimiz kadar bakalım kaç sn dayanabiliyoruz ama gerçek rakamları söyliyeylimmm ben bugünden itibaren başlıyorum... NOT: Eğer cevap yazamazsam ölmüş olabilir yada kafayı yemiş olabilirimmm :)
-----------------------------
hehehheh ya bende merak ettım neymıs bu boyle tamam sen cvp yazmazsan ben baslarım helvanı kavurmaya sen dusunme boyle seylerı gozun arkada kalmasın :/ -
güzel fikir. ben AKŞAM girerim banyoya. ışıkları karartmaya gerek zaten ektrikelr kesilir :)
-
7 sn civarı belki biraz altındadır (bir önceki denememde oldugu gibi yine kibrit ile). o bölgedeki sinirler öldü resmen yara çevresinde güzel bi acı ama yara üzerinde hiç bişey yok.
-
dün gece gerçektende yaktım zippo mu 10 dakika boyunca baktım aynaya insan o anda sadece aynaya odaklandığı için illaki hayal gücünden dolayı bişeyleri olduğu gibi değilde kendi istediği gibi görüyor , fakat yaşım 18 ve bunun benim hayal gücümün güzel bi kanıtı olduğunu ayırt edebilecek zeka seviyesine sahip olduğum için bunun doğa üstü bi olay değilde benim kendi canlandırdığım şey olduğunu bildiğim için , kesinlikle sıfır korku ile yatağıma geri döndüm ..
-
gidin kumda oynayın aq
-
biz arkadaşla girdik banyoya ama korkmak için odaklanmıştık 7 sn bekledik amk ama çok eğlendik göt büzük büzük :) korkarak zevk almak böyle glaiba aq :D
-
ulan banyoda ışığı kapatıp çakmakla durursak içerdekiler 31 çekmek için fantazi yaptığımı falan sanır :S ışık kapalı ne yapacan içerde a.g. :)
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------ulan banyoda ışığı kapatıp çakmakla durursak içerdekiler 31 çekmek için fantazi yaptığımı falan sanır :S ışık kapalı ne yapacan içerde a.g. :)
-----------------------------ehuehu :D
beyler söyler misiniz ne oLuyo öyLe yapNca merk ettm :D -
hec bi mikim olmuo sadece hayal gucunden dolayı salak salak seler gördüğünü zannediosun ben kucukkene korkardım aynadan ama simdi 2-3 saat oturup izlerim sıkılana kadar hec bişe olmaki yaw ne olacak aynadan nie korkulur aynadan hec anlamam