Hadianlat.Com Sahtekardır.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Kazancnette Sahtekardır okuyun

Kazancnette internetde tanınan Adıyla Kassi Med kim nasııl tanıyorsa.

Dün telefon ile kendileri ile görüştüm ve bana telefonda bunun sunucu işini yapan onurkan hakkında konu açtı ben hapse girdimde paraları toplamışlar paralarımı çalmışlar diye 10 gün içinde onurkanla diyalogumu kesicem dedi kendisi söyledi bunu.

Bugun onurkan benim msnime gelip onurkanla ilişkini kesmezsen seni ..öpücem demişsin kassiye diye bana msnde küfür basmış.

Med kasisal ile iş yapan insanlara duyrulur kendisi 2 yüzlü ikili oynuyan biridir ve kendisi ile asla iş yapılmaması gereken biridir eski iş yaptıgı insanlar bunu iyibilirler.

Bu konuyu açmıycaktım ama artık sabrım taştı kazançnetde Erkan son sözüm sizden delikanlılık beklemiyoruzda azcık adam olun.

Ben kimseye gidip onunla çalışma bu olur şu olur demedim kendi sıkışınca hemen benden yardım istediler bunuda netde bilmeyen çok az kişi var kazannetce hadianlat sahibidir kendisi ve çok tehlikelidir hertürlü illegal iş ellerinden gelir bunların bütün r10 dikkatine.

r10 daki konu:

http://www.r10.net/sikayetim-var/990434-kazancnette-sahtekardir-okuyun.html

Siteye saldırı gelirse Saldırı yapan kişi onurkan dır

kendisi DDos cunun önde gideniri. bunlara ekmek yok artık

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

pek bişe anlamadım biraz dağınık yazmışın hocam.. bide bahsi geçen siteler nedir ne değildir bilmediğimdendir belkide.
    geçmiş olsun  

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheRaBBiT
    TheRaBBiT's avatar
    Erkek

hocam 62 hit var 1 kişi yorum yazmış o da anlamadım demiş. Ben de anlamadım. Geçmiş olsun(o yazmış ben de yazim dedim.)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

biz bu gevşeklerin sitelerini çıkardık sonra satışa getirdiler sonra ben kendi sitelerimi çıkardım ben kendi sitelerimi çıkarınca bunlar benim cep telefonu hattıma kadar heseyi çokladılar ama duyarsınız ileri echoll adam öldürdü diye hapse girersem bunlar yüzünden giricem 10 gündür sitelerime saldırıyorlar kahpe evlatları

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

EchoLL Usta Bende Birşey anlamadım açıkcası doss çeken bir ibişden bahsediyorsun sanırım :D birde sana yapılmışsa şaşarım doss cuları buluyordun sanırım böyle bir kazana düşmedin umarım

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Ddoscu şerefsizlerle ugraşıyoruz zaten

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

hadianlat.com

Seni tanımasam gizli reklam diyecem :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eredanne
    Eredanne's avatar
    Erkek

Sen onu bunu bırakda o sitede sen ne b.k yiyodun?

http://194.71.107.80/ Thepiratebay.se'e burdan ulaşabilirsiniz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

r10 3kağıtçının doldugu bır yer ava gıderken avlanan da cok oluyor

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 1734 Toplam Mesaj: 9