"Hafıza Kartı Bozuk" Uyarısı (Cep Tel)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    arkadaşlar cep telefonumun hafıza kartı bugün bu uyarıyı vermeye başladı. görüyor fakat hafıza kartı bozuk biçimlendirilsinmi dior :) biçimlendirmesi içindeki resim vs gitmesi demek pek işime gelmedi. ama çözümde bulamadım. bilgisayardada biçimlendirilsinmi dior diğer tlf lardada aynı :( veri kurtarma programları denedim fakat olmadı telefoncudan önce size danışayım dedim imkanı varmı kurtarmamaın?

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtkkkcakmak
    kkkcakmak
    kkkcakmak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

flash recorvery programı var nette ara bu dosyalarını kurtar sonra biçimlendir hafıza kartını

Bir daha profilindeki herhangi bir extra bilgi bölümüne, bu yazıdan başka bişi yazarsan seni atarım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    dostum aynı problem bana da oldu veri kurtatrma proları şu aşamada işe yaramaz çünkü karta ulaşılamıyor yapacağın tek şey karta formatı çekmek ondan sonra recover key prosu var onunla tarat tarama seçeneklerinden complete search ı seç işini görür

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    lan şimdi aklıma geldi önce formatlasanda sonra şu silinen programları geri getiren programlarla bi denesen :D

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bendeki Sony Ericson p 990i , dede aynı sorun var , salak telefon bazen hafıza kartı bozuk diyor , daha sonra çalışıyor.Bilgisayara aparatla takınca bilgisayarda da gözüküyor.Ynai hemen bozuk diye üzülme , bazen telefon  kafayı sıyırıp bozuk görebiliyor.Aynı model başka bir telefonda da dene veya bilgisayara bağlandığında dene.İçindekileri böyle kurtarabilirsin.

en son  olarak  mmCardRecovery  programını dene , google tarat bulursun.

Toplam Hit: 2867 Toplam Mesaj: 5