Hafıza Kartı Hatası
-
Hafıza kartından bi iki resimi pc e atmak için telefondan çıkardım. Usb ve aparatı ile yaklaşık 100 kere falan pc e taktım ilk 80 mesajda hafıza kartını biçimlendir hatası geldi. Dha sonra aparat ile usb arasında bi kopukluk olduğu kanaatine vardım 2 parmağım ile usb ve aparatım birleştiği yeri bastırarak denedim ve hafıza kartı açıldı ama saçma sapan klasörler ortaya çıktı çıkardım telefona taktım hafıza kartında 100mb boş yer olmasına rağmen tüm hafızası dolu görünüyor ve hiçbişeyi açmıyor. Bu konunun çözümü hakkında bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Resimleri kurtarmam lazım :/
İşte o klasörler

-
belki bi bilen vardır uplayım
-
Ekrandan gördüğüm kadarıyla hafıza kartı uf olmuş.Eğer ki hiç bir şekilde kurtaramazzsan format ı atarsın flash disk e daha sonra veri kurtarma programını kurarsın sonra kurtarılacak kısma giden resim formatını yazarsın (Jpg,Gif) o şekilde bir şeyler yapabilirsin
-
aynı konuyu bende acacaktım aynısı bende de var nası kurtarabiliriz dosyaları
-
hocam dosyaları kurtaracağınızdan hiç emin değilim ve flash belekte uçmuş durumda... herhangi bir dosya ettığınızda o dosyayı bozar kısacası flashta bilgide puf..