folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Hafıza Kartı Şifre İsteme Sorunu (Deneyimi Bilgisi Olanlar Bakmadan Geçmesin)

Hafıza Kartı Şifre İsteme Sorunu (Deneyimi Bilgisi Olanlar Bakmadan Geçmesin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar Nokia asha 302 telefonumun önce hafıza kartına ayarları galeriyi vs. yedeklemiştim

daha sonra telefonun yazılımını güncelleştirdim. telefonu açtığımda h. kartı şifre istedi 

şimdi eski yöntemler dışında bir önerisi tecrübesi çözümü olan varsa paylaşabilir mi 

farklı işletim sistemi ile açma, herhangibir android uygulama ile açma, her hangi bir jar uzantılı program kullanma vs.

uğraşma git belleğin yenisini al demeyin içindeki yedek önemli. önce kartın şifresini kırıp yada biçimlendirip yedeği kurtaracağım

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

belleği linux işletim sistemine tak bi dene

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kartı bilgisayara takıp biçimlendir sonra veri kurtarma yazılımlarıyla taratıp kurtarabildiğin dosyayı kurtar.Tek çözüm bu.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Kartı bilgisayara takıp biçimlendir sonra veri kurtarma yazılımlarıyla taratıp kurtarabildiğin dosyayı kurtar.Tek çözüm bu.

hocam kart ta şifre olduğu için kartı bilgisayar ( windows işletim sistemi ) görüyor hemen bağlantıyı kesiyor.

Dediğin gibi yapmaya imkan verse yapacağımı bilirim de o şekilde imkan vermiyor

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

Bence şifreleme olayı yok. O hafıza kartı ölmüş

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    FiL3MAN bunu yazdı

Bence şifreleme olayı yok. O hafıza kartı ölmüş

yok hocam yok yazılımını güncelleyince oldu kendi şifre oluşturdu h.kartı sağlam onda sıkıntı yok

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

belleği linux işletim sistemine tak bi dene

hocam bi tecrüben var mı nasıl yaparız ki? belki cd'den çalışan linux ile deneyebilirim de

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu konuda yok mu bir duyumu olan bilgisi olan?

nette var da nokia nın eski modellerine .sis uzantılı programlar atarak yapılabiliyormuşta o telefonlar da yok ki yapsak

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    arkadaşlar backtrack 4 live cd ile açtım bilgisayarı hafıza kartını ve boyutunu görüyor. windowsta onu da görmüyordu. kurulum yapayım biçimlendirir diye düşündüm boyut 2gb olduğu için onu da yemedi şimdi backtrack4 de nasıl nerden girip de direk biçimlendirme yapabilirim bilenlerden yardım bekliyorum

Toplam Hit: 1256 Toplam Mesaj: 9