Hafıza Kartı Şifre İsteme Sorunu (Deneyimi Bilgisi Olanlar Bakmadan Geçmesin)
-
merhaba arkadaşlar Nokia asha 302 telefonumun önce hafıza kartına ayarları galeriyi vs. yedeklemiştim
daha sonra telefonun yazılımını güncelleştirdim. telefonu açtığımda h. kartı şifre istedi
şimdi eski yöntemler dışında bir önerisi tecrübesi çözümü olan varsa paylaşabilir mi
farklı işletim sistemi ile açma, herhangibir android uygulama ile açma, her hangi bir jar uzantılı program kullanma vs.
uğraşma git belleğin yenisini al demeyin içindeki yedek önemli. önce kartın şifresini kırıp yada biçimlendirip yedeği kurtaracağım
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
belleği linux işletim sistemine tak bi dene
-
Kartı bilgisayara takıp biçimlendir sonra veri kurtarma yazılımlarıyla taratıp kurtarabildiğin dosyayı kurtar.Tek çözüm bu.
-
Citizen bunu yazdı
Kartı bilgisayara takıp biçimlendir sonra veri kurtarma yazılımlarıyla taratıp kurtarabildiğin dosyayı kurtar.Tek çözüm bu.
hocam kart ta şifre olduğu için kartı bilgisayar ( windows işletim sistemi ) görüyor hemen bağlantıyı kesiyor.
Dediğin gibi yapmaya imkan verse yapacağımı bilirim de o şekilde imkan vermiyor
-
Bence şifreleme olayı yok. O hafıza kartı ölmüş
-
FiL3MAN bunu yazdı
Bence şifreleme olayı yok. O hafıza kartı ölmüş
yok hocam yok yazılımını güncelleyince oldu kendi şifre oluşturdu h.kartı sağlam onda sıkıntı yok
-
Tnrsk bunu yazdı
belleği linux işletim sistemine tak bi dene
hocam bi tecrüben var mı nasıl yaparız ki? belki cd'den çalışan linux ile deneyebilirim de
-
arkadaşlar bu konuda yok mu bir duyumu olan bilgisi olan?
nette var da nokia nın eski modellerine .sis uzantılı programlar atarak yapılabiliyormuşta o telefonlar da yok ki yapsak
-
arkadaşlar backtrack 4 live cd ile açtım bilgisayarı hafıza kartını ve boyutunu görüyor. windowsta onu da görmüyordu. kurulum yapayım biçimlendirir diye düşündüm boyut 2gb olduğu için onu da yemedi şimdi backtrack4 de nasıl nerden girip de direk biçimlendirme yapabilirim bilenlerden yardım bekliyorum