folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hafıza Kartı Sorunu (Lütfen Yardım)

Hafıza Kartı Sorunu (Lütfen Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

telefona hafıza kartını takıyorum içinde herşeyi görüyo bi sorun yok

çıkartıp başka telefona takıyorum şifre istiyo girmek için

çıkartıp kart okuyucuyla bilgisayara takıyorum biçimlendirme istiyo biçimlendirmeyi başlatıyorum disk yazma korumalı diyo

bilgisayara kablosuyla takıyorum içini görebiliyorum öyle biçimlendiriyorum biçimliyo sonra telefondan çıkarıp hafıza kartına takıyorum yine biçimlendirme istiyo

forumlarda dolandım fexplorer i önermişler onunla aç şifreyi içeren dosyayı sil demişler fexplorer da telefona uymuyo .jar olanıda .sis olanıda telefon desteklemiyo

telefonun modeli "nokia 6288" bi fikri olan varsa lütfen yardım etsin

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    hoca kart eğer sd kart ise soketinin  üserinde lock düğmesi var o na bi bak derim

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek
    hocam o açık saten o sadece yazmayı engelliyo hiç görülmüyo direk biçimlendirme istiyo

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    arkadasım hafıza kartı bıcımlendırılmez bıcımlendır der ama bıcımlenme olmaz ya kartını degıstır yada kart okuyucunu degıstır derım hergun karsıma cıkan bır olay cunku...

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
Toplam Hit: 1014 Toplam Mesaj: 4