Hafıza Kartı Sorunum
-
Merhabalar , biraz önce telefonu(samsung u800) bilgisayara bağladığımda hafıza kartını biçimlendirmek istermisiniz dediğini gördüm, biçimlendirdim , karta müzik vs.. tekrar kopyaladım , ancak telefonda gözükmüyor attığım hiçbirşey , eskiden parça listesi yapmıştım , aynı konuma müziği atarsam çalıyor. ama dosyalarımda hiçbirşey göremiyorum. Ayrıca telefon bigisayara bağlı iken kart simgesi normal gözüküyor. Çektiğimde ise silik bir hale dönüyor. Biçimlendirmeden önce içinde unique.dat gibi bişey vardı . onunlada bi alakası varmı yokmu bilemiyorum , yardım edebilirmisiniz. teşekkürler.
-
Hafıza kartını telefonda biçimlendir.Bazen pc ile tel uyuşmuyo.
-
hocam u800 de göremedim ben biçimlendirme menüsünü
-
tekrar bak her hafıza kartı takılabilen telefonda var biçimlendirme menüsü
hafıza kartında sorun olabilir.taktığın zaman tanıyo mu telefan kartı.içine girebiliyon mu ?
böyle sorunla karşılaşan tecrübeli insanlar lazım böyle vakitlerde.
-
hocam taktığım zaman tanıyor hafıza kartını , kart takıldı gibi bişey diyodu. kartın içindekileri göremiyorum ama ben önceden şarkı listesi yapmıstım , aynı konumda olan şarkıları çalıyor. kartı biçimlendirme menüsünü bulamadım ayrıca hocam
-
TheLastWar bunu yazdı:
-----------------------------hocam taktığım zaman tanıyor hafıza kartını , kart takıldı gibi bişey diyodu. kartın içindekileri göremiyorum ama ben önceden şarkı listesi yapmıstım , aynı konumda olan şarkıları çalıyor. kartı biçimlendirme menüsünü bulamadım ayrıca hocam
-----------------------------daha önce samsung kullandın mı? yeni misin ?
biçimlendirme menüsünü bulman lazım vardır nasıl yok aga ? :))
bilen bi müridden yardım bekle bari.
-
evet yeniyim bu telefonu ve kartı alalı daha 1 hafta olmadı :)
-
mrb arkadaşlar benimde bi sorunum var hafıza kartından pc ye herhangi bişey atıcağım zaman
disk yazmaya karşı korumalı diye bi hata alıyorum bu hatadan nasıl kurtulabilirim
-
resul bunu yazdı:
-----------------------------mrb arkadaşlar benimde bi sorunum var hafıza kartından pc ye herhangi bişey atıcağım zaman
disk yazmaya karşı korumalı diye bi hata alıyorum bu hatadan nasıl kurtulabilirim
-----------------------------kart okuyucuyla bişi atmayı deniyorsan kart adaptöründe kilit takılı kalıyordur
araya bişey şıkıştır .(tabi sorun oysa)
-
5-6 defa çıkartıp taktım kendi kendine düzeldi :) teşekkür ederim