folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Hafıza Kartındaki Önemli Verilerimi Nasıl Kurtarabilirim !!!

Hafıza Kartındaki Önemli Verilerimi Nasıl Kurtarabilirim !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

daha önce burada konu açmıştım telefonum şifre istiyor biçimlendiremiyorum diye

izmir çankaya da kartı biçimlendirttim adam 2 dakkada yaptı verdi. nasıl yaptıysa artık

da şimdi bir iki sorum olacak bu verileri kurtarabilirmiyim ben hiç bilmiyor değilim daha once başımdan benzer sorunlar geçti kurtardım da

sağlam program onerisi olan var mı

ben R-Studio yu ve Recuva yı denedim verim alamadım bilginizi yardımınızı bekliyorum arkadaşlar

birde telefonu bilgisayara bağlayıp tarattım veri taramada telefondan yada kart okuyucudan fark yapar mı?

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Recuva diyecektim denedim olmadı diyosun...

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Recuva diyecektim denedim olmadı diyosun...

denedim hiç birşey bulmadı. acaba adam tamamen mi sildi yada hafıza kartına takıp taratamadığım için mi bulmuyor verimli çalışmıyor programlar.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

get data back, en çok bunda verim aldım.

Bu arada eğer hızlı biçimlendirdiyse kurtarabilmen lazım ama normal biçimlendirdiyse biraz daha zor kurtarman.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

sadece fotografsa bi program var 2 kez işimi gördü. 

ama flashda gordu memo card işe yararmı bilmiyorum

RotKerim tarafından 06/Eyl/13 23:04 tarihinde düzenlenmiştir

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

easy data recover, get data back, vs. Google a data recovery yaz çıkar çok var crackli. Ama diskin türüne bak. bildiğim kadarıyla hepsi fat oluyor. ntfs olanı degil fat olanları indirmelisin hocam

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

Mini Tool Power Data Recovery 6.5.0.1

En son bunu denedim, epey işim gördü.

Toplam Hit: 865 Toplam Mesaj: 7