Hafıza Kartını Biçimlendirmeye Çalışıyorum Fakat Disk Yazmaya Karşı Korumalı Diyor..
-
Arkadaslar 4 gb boyutundaki hafıza kartımda 2 gblık idüğü belirsiz ve uzantısız bir dosya var sistem dosyası olmadığına adım gibi eminim. Bu sebeple hafıza kartını biçimlendirmek istiyorum ama bilgisayara takıp biçimlendirmeye calıstıgımda disk yazmaya karşı korumalı diyor.
Ne yapmalıyım ?
-
hafıza kartını çıkar..kenarında bi çıkıntı var..tuş gibi onu diğer tarafa oynat :)

"Lock" yazan yerin oraya bak :) büyük ihtimal ondan dolayı olmuyordur..
-
eyvallah hocam saol.. biliyodum onu da insanın aklına gelmeyince gelmiyor işte :)
-
Rica ederim hocam :)
-
Hocam benim Ipod'a format çektiğim zamanda yazmaya karşı korumalı diyor bu sorunun cevabı ne olabilir? Kafayı yemek üzereyim..
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam benim Ipod'a format çektiğim zamanda yazmaya karşı korumalı diyor bu sorunun cevabı ne olabilir? Kafayı yemek üzereyim..
-----------------------------Ipod fln anlamam hocam..bilen birileri cevaplar ama :F
-
ipod için
netten araştır hocam hangi modelse reset için tuş kombinasyonları var komple resetle aleti rahat rahat kullan sonra.
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------http://www.apple.com/uk/support/ipod/five_rs/