folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Hafıza Kartını Biçimlendirmeye Çalışıyorum Fakat Disk Yazmaya Karşı Korumalı Diyor..

Hafıza Kartını Biçimlendirmeye Çalışıyorum Fakat Disk Yazmaya Karşı Korumalı Diyor..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

Arkadaslar 4 gb boyutundaki hafıza kartımda 2 gblık idüğü belirsiz ve uzantısız bir dosya var sistem dosyası olmadığına adım gibi eminim. Bu sebeple hafıza kartını biçimlendirmek istiyorum ama bilgisayara takıp biçimlendirmeye calıstıgımda disk yazmaya karşı korumalı diyor.

Ne yapmalıyım ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

hafıza kartını çıkar..kenarında bi çıkıntı var..tuş gibi onu diğer tarafa oynat :)

http://www.horizonwirelessonline.com/cat/images/sandisk_2G_tf_logo.jpg

"Lock" yazan yerin oraya bak :) büyük ihtimal ondan dolayı olmuyordur..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

eyvallah hocam saol.. biliyodum onu da insanın aklına gelmeyince gelmiyor işte :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Rica ederim hocam :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Hocam benim Ipod'a format çektiğim zamanda yazmaya karşı korumalı diyor bu sorunun cevabı ne olabilir? Kafayı yemek üzereyim..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

yanak bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam benim Ipod'a format çektiğim zamanda yazmaya karşı korumalı diyor bu sorunun cevabı ne olabilir? Kafayı yemek üzereyim..

Ipod fln anlamam hocam..bilen birileri cevaplar ama :F

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

ipod için

netten araştır hocam hangi modelse reset için tuş kombinasyonları var komple resetle aleti rahat rahat kullan sonra.

Almanya Fatihi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

yanak bunu yazdı:

http://www.apple.com/uk/support/ipod/five_rs/

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
Toplam Hit: 1960 Toplam Mesaj: 8