Hafıza Kartını Kurtarmam Gerek
-
3-4 yıldır kullandığım hafıza kartı bozuldu
virüs girdi sanarım dosya adları felan değişti neyse temizledim yedekleme yaptım format attım yedekleri tekrar attım düzeldi
sonra pcdeki yedekleri felanda sildim yaklaşık 2 ay önce neyse bu olaydan sonra hafıza kartına birşey oldu içindeki dosyaları okuyamıyo
kartdan dosya okumaya kalkınca kendini çıkarıyor bilgisayardan
biçimlendirmeyi denedim kendini çıkartdı dışarı
ms dos dan format denedim yine aynı
içindekileri alamıyorum çok program denedim ama işe yaramadı
fikri olan?
-
çakmakla ısı vurmayı dene alper usta birkeresinde işe yaramıştı
donanım arızası olduğu için zor bir durum var ortada kurtarman çok düşük bir ihtimal
kartı farklı kart okuyucuları ile dene bikeresinde mp3 playerin sd kart girişine taktım iyi kötü çalışmıştı kurtarmıştım data kablosu ile
aklıma gelenler bunlar umarım kurtarırsın
-
zalimadam bunu yazdı
çakmakla ısı vurmayı dene alper usta birkeresinde işe yaramıştı
donanım arızası olduğu için zor bir durum var ortada kurtarman çok düşük bir ihtimal
kartı farklı kart okuyucuları ile dene bikeresinde mp3 playerin sd kart girişine taktım iyi kötü çalışmıştı kurtarmıştım data kablosu ile
aklıma gelenler bunlar umarım kurtarırsın
abi herşeyi denedim la 5 saat uğraştım belki püff
-
linuxta dene istersen bide
-
demirci bunu yazdı
linuxta dene istersen bide
aklımada geldi bi tablette deniyecem bide linuxda
-
bendede birtane var 16 gb kart bilgisayara takınca bilgisayar 15 sn sonra biçimlendir geliyor
bende 3 gundur uğraşıyorum ama mumut yok sanırım
-
bu programı bi dene baya etkili bişey Stellar Phoenix Photo Recovery
-
get data black yazım işe yarıyordu şimdi yararmı bılmem hocam vürüsten dolayı o sekıl bır flash bellegım o sekıl oldu netten iso kalıplı işletim sytemı ındırdım ıcınde magıc benzerı hdd onarma gıbı bırpogramı vardı ıcınde onunla hal etmıstım ısmı aklıma gelmıyor bulursam yazıcam
adama tarafından 13/Şub/14 10:35 tarihinde düzenlenmiştir
http://gparted.org/livecd.php hocam program bu bir usb veya cd yazdır pc cdden başlat flashını tak onar ve biçimlendir