Hafıza Kartını Takınca Telefon Kitlenmesi
-
Arkadaşlar bir hafıza karttım telefona takınca telefonu kitliyor bilgisayara bağlayınca bile görünmüyor.
Androit telefonda da denedim telefonda hafıza kartı boş görünüyor.
virüs varsa pc den temizleyeyim diyorum ama dedğim gibi hafıza kartını telefona (5800) takınca telefon kitleniyor
ve hafıza kartını sökene kadar telefon kendine gelmiyor.
Çözümü bilen varmı ? varsa ve yardımcı olursa çok sevaba girer.
-
bozulmuş kartın malesef.virüsle alakalı değil.ne kadar nokia telefon kullandıysam hepsinin hafıza kartı bozuldu zamanla.
-
kurtarılma şansı yokmu. ıcınde onemlı resımler vs. vardı yaw
-
kurtarılmayı bilmiyorumda garantili ise servise gönderip talep edilme durumu vardı kurtarabildiklerini alıyorlardı ama umudunu kes adamlar uğraşmaktan aciz olmuyor diyip sallıyorlar mağdur kişide mecbur yenisini almak zorunda kalıyor.
hoca yeni hafıza kartı alırsan ilk işin önemli dosyalarını bilgisayara aktarman dosyaları şifreliyecek programlarda mevcut dosyaları düzenli bir şekilde böylede koruyabilirsin.
http://www.tahribat.com/Forum-Klasor-Sifreleme-Windows-7-146615/
-
Devilcode bunu yazdı
kurtarılmayı bilmiyorumda garantili ise servise gönderip talep edilme durumu vardı kurtarabildiklerini alıyorlardı ama umudunu kes adamlar uğraşmaktan aciz olmuyor diyip sallıyorlar mağdur kişide mecbur yenisini almak zorunda kalıyor.
hoca yeni hafıza kartı alırsan ilk işin önemli dosyalarını bilgisayara aktarman dosyaları şifreliyecek programlarda mevcut dosyaları düzenli bir şekilde böylede koruyabilirsin.
http://www.tahribat.com/Forum-Klasor-Sifreleme-Windows-7-146615/
Teşekkür ederim. dedğim gibi içindekileri almam lazım .
-
içine girebiliyorsan kurtarmak kolay hocam >>>>>>>>>>>>>>>>>> pm atarsın yarımcı olurum
ama yok içine giremıyorsan hiç görmuyorsa alternatif birşeyler önereyim
iğne ucuyla kartın bakır kısımlarını çiz yada temizle
birde ısıtma yönetmi ile duşuk bir ihtaml çalıştırabılırsın yakmayacak derecede sıcak hava makınası bulursan onunla iyice ısıt
soğumasını bekle ve tak oda olmazsa yapacak pek birşey yok kart ölmüş mezarını hazırla
-
zalimadam bunu yazdı
içine girebiliyorsan kurtarmak kolay hocam >>>>>>>>>>>>>>>>>> pm atarsın yarımcı olurum
ama yok içine giremıyorsan hiç görmuyorsa alternatif birşeyler önereyim
iğne ucuyla kartın bakır kısımlarını çiz yada temizle
birde ısıtma yönetmi ile duşuk bir ihtaml çalıştırabılırsın yakmayacak derecede sıcak hava makınası bulursan onunla iyice ısıt
soğumasını bekle ve tak oda olmazsa yapacak pek birşey yok kart ölmüş mezarını hazırla
içine girebilsem her türlü yaparımda. girilmiyor. bilgisayara bağlıyorum ama olmuyor işte.
sarı yerlerı çizersem okuma daha da zorlaşmazmı hocam ?