Hafıza Teknikleri İle Kpss Eğitim Seti
-
arkadaşlar tüm konuların açıklandığı dvd seti var mı indirebileceğim bir yer?
http://duetmatematik.net filan satıyor ama buna benzer de olur. torrent te filan var mı ?
-
Kpss lisansa calisirken bayagi arastirma yapmistim, bu soyledini ilk defa duydum. Sanirim ortaogretim kpss ye gireceksin. Vitaminegitim'in animasyonlu anlatimlarina bak, konular ayni, hatta kpss daha kolay.
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar tüm konuların açıklandığı dvd seti var mı indirebileceğim bir yer?
http://duetmatematik.net filan satıyor ama buna benzer de olur. torrent te filan var mı ?
-----------------------------önlisans tan gireceğim hocam adamları aradım 750 tl diyor kpss önlisans seti için...
ama 100 tl indirim yapıyormuş hepsini alırsak.
650 tl ye bırakıyor.
10 kişi birleşip alsak seti sonra 10 adet kopyalayıp kargolasak :D
-
650 TL pahalı sayılmaz ihtiyacın var al,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------650 TL pahalı sayılmaz ihtiyacın var al,
-----------------------------haklısın hocam pahalı sayılmaz ama şu an benim için çok para :)
-
İst - Avcilarda yeni acilan ihtiyac dershanesi var. Promosyon kapsaminda fiyatlari bayagi uygun. Matematik icin 1 video izledim (obeb-okek). O kadar da farkli bir sey anlatmiyorlar. Sana saglayacaklari tek avantaj, istedigin zaman bir konuyu sana birinin anlatabilecek olmasi. Kpss Tarih dersini ztv'nin videolarindan takviye ile calismistim, cok ise yaradi. Diger dersler icinse vitamin egitimi tavsiye ederim.
-
anlamıyorum arkadas neden bu kadar kasıyorsunuz..
o kadar parayı verip evde ders çalışacağınıza badem bıyık bırakıp yazılın bir cemaat dershanesine zaten soruları daha önceden veriyorlar.
-
bu hafıza tenikleri için benimle irtibata geçin :) ayrıca bu konuda gizlensin
-
bunu çok rahat sende yapabilirsin 650 çok para %100 bir başarıda bekleme parana yazık hacı iletişime geçersen yardımcı olmaya çalışırım ama 3 gün sonra :D
-
1234567B bunu yazdı:
-----------------------------bunu çok rahat sende yapabilirsin 650 çok para %100 bir başarıda bekleme parana yazık hacı iletişime geçersen yardımcı olmaya çalışırım ama 3 gün sonra :D
-----------------------------mesajım bulunsun.
nasıl yardımcı olacaksınız?
-
buda son up olsun lazım olanlar adına