folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Hafıza Teknikleriyle İngilizce Öğrenimi

Hafıza Teknikleriyle İngilizce Öğrenimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

melik duvar
    Mega Hafıza serisinin yazarından çok güzel bir e-kitap.
    Basit tekniklerle artık ingilizce kelimeleri çok kolay aklınızda tutabilirsiniz.

Boyut:1.62 KB

http://rapidshare.com/files/3130761/Hafiza.Teknikleriyle.Ingilizce.rar.html

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    saolasın ama şifre neydi ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    ganimet sozum sana deil yanlıs anlamada boyle dil ogrenilmezki. sonucta edebiyat dersi degil bu. bunun kralını ezberleyen adam gelsin surda ingilizce konussun ben bidaha konusmayacam. para tuzagı bunlar (:

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    hocam 2 sene ilk okul+3 sene orta okul + 1 sene lise etti mi sana 6 sene.6 senedir ingilizce eğitimi var okullarda peki o kadar pasttens, present tens vs.. bi ton şey öğrettiler ama yoldan geçenle ingilizce konuşacak birazcık olsun derdimi anlatacak kadar bilmiyorum rezillik yani :).Üstelik çok hevesliydim ingilizceye derslerimd iy6idir 60 tan aşşağı notum yok ingilizcede ne oldu peki ?Yani durum vahim :( böyle öğreniriz belki.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------
    saolasın ama şifre neydi ?
    Evet Hacımız Açıp Bakmadan Direk Atmış Buraya, Neyseh Rar Pass: www.TNCTR.com

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hata verdi yine hocam.

edit: pardon saolasın oldu sonunda boşluk vardı silmemişim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    okulda ogrenememen senin sucun deilki. okullarda ogretilen ingilizce ile ogrenememen dogaldır. hadi bismillah diye gramer ogretilen bi sistem sonucta =)

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Burada kelimeler ozenle secilmis onun icin ,boyle ing ogrenilmesi cok zor...Dkn soylemis okulda ing ogrenmek zor,kendin kasmak zorundasin,yada ozel kaliteli bir egitim almak zorundasin...Teknik ingilizce biliyordum...ama ing kitap okumakta zorlaniyordum 6ay egitim aldim(ozel) baya bise ogrendigimin farkindayim,kitap neyim okuyorum rahat :) kelime sorunu cikiyor arada :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    1,62 KB mi ..fake olm bu :D ..reklam amaçlı srümüdür herhalde :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    hocam 2 sene ilk okul+3 sene orta okul + 1 sene lise etti mi sana 6 sene.6 senedir ingilizce eğitimi var okullarda peki o kadar pasttens, present tens vs.. bi ton şey öğrettiler ama yoldan geçenle ingilizce konuşacak birazcık olsun derdimi anlatacak kadar bilmiyorum rezillik yani :).Üstelik çok hevesliydim ingilizceye derslerimd iy6idir 60 tan aşşağı notum yok ingilizcede ne oldu peki ?Yani durum vahim :( böyle öğreniriz belki.

abicim ingilizce süreklilik istiyor.Bende senin gibiyim çok istiyorum ama az çok biliyoruz ingilizceyi okulda dersler ingilizce işlense zorunlu olarak öğreniriz. 

işte öyle
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twister_89
    twister_89's avatar
    Erkek
    wallaha bakmadan birşey söylemek zor.ama 4 senedir anadilim kadar olmasada ingilizce konuşuyorum.bana kelimeyi daha kolay öretecekse süper.
Toplam Hit: 1625 Toplam Mesaj: 11