Haftalık E-Dergi Çıkarmak İstiyorum Tutarmı ?
-
S.a beyler haftalık e-dergi çıkarmak istiyorum milletin günlük faceye mynete girdiği gibi takip edeceği vakit öldürmelik ilgi çekici bilgiler olan bi dergi
her sayıda hep aynı branşlarda farklı konuların işleneceği bi dergi olacak kısaca konular ;
efsaneler : Kurt Adam ;efsaneler hakkında bir başka şey ise , bazen gerçek olmalarıdır...
sihirbazlık : Kart numaraları
vizyona girecek : Berlin Kaplanı
Arkeoloji : Türkiyede arkeoloji
dövüş : be water my friend : bruce lee
online oyunlar : knight online (eu)
ölmeden izlenmesi gereken filmler : fight club
garip olaylar : dünyanın en garip yaratıkları
komedy : 1 karikatür , 1 fıkra
hobiler : kuş ve balık tuzağı yapımı
psikoloji : kişilik bozukluğunuz ?
senaristlik : senaryo dersleri , gelecek sayılarda senaryo yarışması
dövme : dövme yapım dersleri , gelecek sayılarda en iyi dövme tasarım yarışması
BAT!! WAT KEN AY DU ???? SAMTAYMS
-
bence LOOK AT TO THE TABELA
-
gud pas mud pas först taç and şort pas
-
E-dergi tutmasına tutarda profesyonel olması gerekir ki sandığın kadar kolay değildir içerik toplamak düzgün bir dergi takip edilmesi gerekiyorsa 60-70 sayfa olması lazım içeriğinide toplamak ilk 1-2 sayılarda sorun olmaz ama daha sonra gecikmeye başlar bunlar haftalık değilde sayı bazlı çıkart içerik toplandığı zaman yayınlarsın. Ajans'ta çalıştığım için bu dergi işleri bir hayli zor oluyor.
Nerede ve nasıl tasarlamayı planlıyorsun işini kolaylaştırıcak şeyler vereyim sana!
-
-
e dergi konusunda en iyisi sanalkurs.net'in benim gördüğüm en iyi şey o
-
erkek dergisi yaparsan daha çok tutar bence :/
-
hepinize çok teşekürler ve ajansda çalışan arkdş faydalı oldu görüşleriniz he birde erkek dergisi zaten içeriktende anlaşıldığı gibi :D for men :d is samptaym evridey :D
-
hoca biz bi ara böyle bi işe girmiştik, bak istersen , soru olursa yardımcı olabilirim www.lemagazinel.com
-
gereken ilgi alakayı gösterirsen kesinlikle tutar.