Haitide Taş Üstünde Taş Kalmadı
-
Karayip denizindeki ada ülkelerinden Haiti yakınlarında 7,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Amerikan Jeoloji Kurumu (USGS), depremin merkezinin ülkenin başkenti Port-Au-Prince'in 22 kilometre batısında ve sadece 30 kilometre derinlikte olduğunu bildirdi.

Dünyanın en yoksul ülkelerinden...
Bu arada, Amerikan Jeoloji Kurumu (USGS) uzmanlarından Kristin Marano, bu büyüklükteki bir depremin Haiti'de 1770'lerden bu yana görülmediğini bildirirken, sarsıntı Haiti'nin sınır komşusu Dominik Cumhuriyeti ile Küba'da da hissedildi, ancak bu ülkelerde belirgin bir zarar meydana gelmedi.
Yaklaşık 9 milyonluk nüfusa sahip Haiti, dünyadaki en yoksul ülkeler arasında yer alıyor. Haiti, Türkiye ve dünya kamuoyunda son dönemde özellikle "halkın önemli kesiminin temel gıda kaynağının pişirilmiş çamurdan ibaret olduğu" yönündeki haberlerle gündeme gelmişti. (Cnntürk)Video http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=974315&Date=13.01.2010&CategoryID=81

Allah herkezin yardımcısı oldu.17 ağustos depremi geldi aklıma.
-
17 ağustos olmasın o hocam.
Ayrıca Allah kolaylık versin zor birşey..
-
Tanrı zarar görenlerin ailesine sabır versin..
Bayzin bu arada 17 ağustos o.. :/ -
Katılıyorum Allah Yardımcıları Olsun
-
"halkın önemli kesiminin temel gıda kaynağının pişirilmiş çamurdan ibaret olduğu" :|
Allah yardımcıları olsun.
-
Allah herkezin yardımcısı oldu.17 ağustos depremi geldi aklıma.
-
17 ağustosun merkezinden sakaryadan yazıorum bunları.. öyle zordurki deprem yaşayan blir.. allah yardmcıları olsun..
-
icim gidiyor abi insanlari bu halde gorunce. 2012 yilindan buyuzden bukadar umut bekliyorum.
-
..........
-
-
Allah yardım etsin.