Hakaret Davası
-
Bir şahıs bana sözlü olarak ağır hakaretlerde bulundu, şimdi ben bunu şikayet edip hakkında hakaret davası açılmasını istiyorum.Ama bunu ispatlayacak hiçbir şey yok elimde, bu hakaretleri yaparken yanlızca ikimiz vardık.Şimdi ben şikayette bulunsam ispat edilemeyeceği için dava açılırmı yada açılırsa neler yapabilirim.Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlardan cevap bekliyorum..
-
şahit ya da delil yoksa hiçbirşeye yaramaz.
-
Kazanamazsın, muhtemelen kazanacak olsan bile dava açtığına pişman olursun.
-
hoca boşuna düz dünya harç verirsin
bende senin ananı de otur oturduğun yere :)
yada geleyim birlikte adaleti sağlayalım hoca :D
DJ_Alper tarafından 21/Oca/13 16:45 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
hocam pişman derken maddi anlamda bir beklentim yok bu davadan, hakaret eden şahıs bayan mahkemeye çıksın biraz alıp versin yeter ama cezada alırsa iyi olur tabikide ama delil yok iste..
-
DJ_Alper bunu yazdı
hoca boşuna düz dünya harç verirsin
bende senin ananı de otur oturduğun yere :)
yada geleyim birlikte adaleti sağlayalım hoca :D
saol kardeşim eksik olma, derler ya kötü söz sahibine yakışır diye bizede aynı şekilde sövmek yakışmaz..
-
eXeLanS bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
hocam pişman derken maddi anlamda bir beklentim yok bu davadan, hakaret eden şahıs bayan mahkemeye çıksın biraz alıp versin yeter ama cezada alırsa iyi olur tabikide ama delil yok iste..
pisman olursun derken 4-5 yil gider gelirsin demek istemistir :)
-
selo-g bunu yazdıeXeLanS bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
pisman olursun derken 4-5 yil gider gelirsin demek istemistir :)
tabi birde olayın bu boyutu var...