folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Hakem Heyeti Yıllık Kart Ücretini Artık Geri Vermiyor (Garanti)

Hakem Heyeti Yıllık Kart Ücretini Artık Geri Vermiyor (Garanti)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi hakem heyetleri artık kart ücretini geri vermiyor. En azından garanti böyle yaptı bana ve savunmanın özetin de kimseye artık vermeyecekler gibi bir sonuç çıkıyor bence. Ben 6 sene kart ücreti vermedim versem de geri aldım THH kararı ile ama o kapı artık kapandı bakalım napcaz

bugün elime geçen karar aşağıda mürit ve mürideler 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Dava açman gerekiyordu sanırım. THH ile alsanda garanti tekrar dava açıp alıyordu parayı zaten son 3-4 yıldır. Kanundaki açığı iyi kullanıyor ipneler.

Ben garanti'ye asla bulaşılmaması gerektiği taraftarıyım. Bu kadar banka alternatifi varken niye garanti? Alternatiflere yönelin.

DrKill tarafından 29/Ara/15 01:40 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

garantiye dava açma. diğer bankalar sallamıyor pek. ama garantiye dava açman demek uğraşman demek. artık çalışırsan çalış çalışmıyorsan çalışma mantığında. 

ayrıca ipucu vereyim  - tabi düzenli olarak kullanıp hesabınızı felan aktif olarak kullanıyorsanız geçerlidir bu söyleyeceğim ;

öncelikle 444 0333 arıyorsun bağlanıyorsun. aidat iptali istediğini belirtiyorsun oda sana bonus teklif ediyor hemen iptal diye tutturmayın pazarlık edin çünkü temsilci en düşük bonusu söylüyor önce işi gereği.

sonra işi uzatın hakaret etmeyin alttan alın çünkü çalışanında zikinde değil çat diye iptal eder kalırsın öylece. temsilcide en son çare geri verme işlemi yapabiliyor. ama bununda belli bir kotası olduğu için sabah 9-10 arası arayıp güzel bir konuşma yaptıktan sonra paranı geri alabilirsin.

en son baktın olacak gibi değil iptal istiyorsun kaydı açıyor önce. birkaç güne geri arıyolar. ya iptal ediyorlar yada aidatı geri veriyorlar.

dertli tarafından 28/Ara/15 23:25 tarihinde düzenlenmiştir

imzayı bıraktım basıyorum artık
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiNki
    kiNki's avatar
    Erkek

valla ben müşteri hizmetlerini arıyorum iade edilmesini istiyorum diyorum bir sonraki ay iade edilmiş oluyor :)

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek

Geçen sene kartta elli lira vardı, ayı rahat atlatacağım diye göğsüm kabarıktı lakin sağolsunlar (sanırım)58(ama kesin 50+)tl aidat varmış garantide ve sözde öğrenciye faydalı bir hesabım vardı, dımdızlak ortada kalmıştım, sonra hakem heyetiydi falan parayı geri aldım, ama parayı geri almak için tekrar hesaba yatması gerekiyormuş, yattığı gibi gene çekti namussuzlar, aynı yöntemi tekrar uyguladığımda ise ben de bu vahim tabloyla karşılaşmıştım.

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

:) kardeş sözleşmeler öyle güzel düzenlendi ki bankaların hukuk birimleri tarafından artık kimse bir şey alamaz hele 2015 den sonra açılan hesap kredi kartı vs den çok çok zor yani 

geçmişte sözleşmelerde hatalar yapılmış aslında hata değil de işte devlet bankara göz dağı verdi gezi olayları sebebiyle yok 7 punto ile yazmışsın 11 olmalı vs vs gibi nedenlerle insaların bilerek ve isteyerek imzaladığı sözleşmeleri  sanki imzalamamaış habewri yokmuş gibi imzaladıkları sözleşmeleri hükümsüz kılıp 

masraf iadeleri yapıldı ama artık herşey kanuna uygun 

kanunda her banka aidatsız kart vermek zorunda evet aidatsız kart var aidatlı da kart var sen gidip bu saatten sonra aidatlı kartı alıp bir de iade istersen hiçbr şey alamazsın 

hee aidatsız kart lada hiçbir taksit yapamıyorum diyorsun doğru bi cacık olmaz o aidatsız kartlarda tek çekim haricinde eee o da vahşi kapitalizm kanunda illa şu kadar taksit imkanı sunmalısın diye bir madde yok banka insiyatifine bırakılmış 

THH den kaybettiğin bir dururmu dava açsan da zor be kardeş  

istersen aidatsız kart kullanma yani ara telefonla aidatsızını göndersinler bu kadar basit 

Sen sağlam müşteriysen kardeş iade eder banka bnus olarak vs vs bazılarını görüyorum çağrı merkezindekilere sözüyor sanki çağrı merkezinde çalışan eleman aldı aidatı varsa derdin çalışmazsın olur biter yani 

adamlar verdikeri hizmeti istediği fiyatı belirmele özgürlüğüne sahipse seninde istediğin bankayı seçme özgürlüğüne sahipsin 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 1591 Toplam Mesaj: 6
garanti bankası aidat karar hakem heyeti kart ücreti