Hakemlik Gibi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Hakemlik gibi böyle haftada bir gün yapılabilecek işler var mı bildiğiniz kısa süreli kursuna gidip haftada bir kez veya iki kez takip edilerek yapılabilecek şeyler yorumlarınızı alabilir miyim bunun yanı sıra aktif dağcılık sporu ile ilgileniyorum buda ayrıca bilgi olsun ve edebiyat okuyorum.

Sayın Mod kardeşlerim eğer konu yanlış yere açıldıysa silmeden taşıyın lütfen bilemedim nereye açacağımı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Bu tip alakasız verilerle erişebileceğin sonuçlar: kalp cerrahı, beyin cerrahı

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

o ne demek kardeşim anlamadım seni illaki hakemlik yapayım demiyorum ki farklı şeylerde olabilir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    EnerJiC bunu yazdı

o ne demek kardeşim anlamadım seni illaki hakemlik yapayım demiyorum ki farklı şeylerde olabilir

Hakemlik, dağcılık ve edebiyatın hiçbir ortak yanını göremedim de öyle takıldım :) Şu an aklıma gelmiyor ama gelince ilk mesajı editleyip eklerim.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

tamam kardeşim :) yani farklı şeyler olabilir aklınıza gelen varsa

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Ambulans soforlugu, 1 gun (24 saat) calisip uc gun dinlenebiliyorsun.
    112'de bir arkadasin babasi boyle calisiyor.

vatandaşa kafam girsin!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

Her hangi bir Sivil toplum kuruluşunda (dernek, vakıf, topluluk, vb) çalışma yapabilirsin bence hocam.

halka hizmet hakk'a hizmet :P

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Hakemlik 1 gün değilki hocam haftada 2 kere maçlara çıkarsın yerine göre c.tesi pazar. Olay maçlarlada bitmiyor düzenli olarak hafta içi antremanları vs var karşı komşumuz amatör ligde hakemdi ordan biliyorum. Vede en önemlisi geniş olman lazım yediğin küfürün haddi hesabı yok :)

Edit:Hakemlik demişsinde ne hakemliği olduğunu yazmamışsın ben direk futbolla ilgili yazdım :)

Sserkan tarafından 06/Nis/14 02:42 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

örovizyona katılınabilir. senede birgün :D

şaka bi yana küçük biyerin ilçe seçim kuruluna kapağı atacan hacı. 4 senede 1 çalışıyon mk.

onun harici nöbetli işler iyidir.

müridin dediği gibi ambulans şoförlüğü, genelde 24/72,

itfaiyecilik de keza öyle gayet iyi.

mezarlıkta bekçi de olabilirsin yatış hep.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Hacılar benim zaten işim var hakemlik örnek sadece futbolla alakam yok kardeşim yapıyor biliyorum şartlarını acil aerviste kpsa ile girilmiyor mu oraya mezarlık bekçiliği güzel örnekte ben tırsarım farklı örnekler varsa alternatif birşeyler arıyorum hem can sıkıntısı hemde fazla para kazanmak göz çıkarmaz kanımca

Toplam Hit: 925 Toplam Mesaj: 10