Hakkari Deki Bir Okul İçin Kitap Yardımında Bulunmak İsteyenler İçeri!
-
Askerden bir öğretmrn arkadaşım değerli bir abimin benden istediği kitap yardımı isteğine binaen bu konuyu açtım.İmkanı olan veya olmayan bütün arkadaşlarımdan kendi imkanlarıyla bu adrese kargo veya posta ile kitap göndermelerini reca ederim.Tahribat.com un duyarlı müritleri çok faydalı bir hizmet yapmış olacağız ne olur bunu düşünün.
Gerçekten kitaba ihtiyaç var arkadaşlar çok hayırlı bir iş yapacağız unutmayın.
adres: çimenli köyü imkb ilköğtertim okulu hakkari/merkez
-
hocam benim kullanmadığım bir çok ansiklopedi var bunları sana nasıl ulaştırabilirim. öyle böyle değil bayağı var :F kargo masrafını ödeyemem . karşılarsanız gönderirim :)
-
konuyu skmk gibi olmasında hakkarili çocuklar denildiğinde aklıma tek şey geliyor nedense: "askeri, polisi, türk bayrağını, hatta hiçbir şekilde siyasetle ilgisi olmayan vatandaşı bile gözü dönmüş bir şekilde taşlayan vatan haini çocuklar."
-
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------konuyu skmk gibi olmasında hakkarili çocuklar denildiğinde aklıma tek şey geliyor nedense: "askeri, polisi, türk bayrağını, hatta hiçbir şekilde siyasetle ilgisi olmayan vatandaşı bile gözü dönmüş bir şekilde taşlayan vatan haini çocuklar."
-----------------------------AKLINA GELİYOR ANLADIM DA BUKADAR ACIMASIZCA KONUŞMASAK.ÇÜNKİ ORADAKİ ÖĞRETMEN ARKADAŞIM BU ÜLKEYE FAYDALI BİREYLER OLSUN DİYE EĞİTİM VERİYOR,KİTAP İSTİYOR.
AYRICA KARGO ÜCRETİ BELİRTTİĞİM ŞEKİLDE BAŞKA İMKAN YOK,KEŞKE OLSADA BEN SPONSOR OLABİLSEM.O ŞARTLARDA ZATEN KONUDA AÇMAZDIM BURADA.
-
NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------konuyu skmk gibi olmasında hakkarili çocuklar denildiğinde aklıma tek şey geliyor nedense: "askeri, polisi, türk bayrağını, hatta hiçbir şekilde siyasetle ilgisi olmayan vatandaşı bile gözü dönmüş bir şekilde taşlayan vatan haini çocuklar."
-----------------------------AKLINA GELİYOR ANLADIM DA BUKADAR ACIMASIZCA KONUŞMASAK.ÇÜNKİ ORADAKİ ÖĞRETMEN ARKADAŞIM BU ÜLKEYE FAYDALI BİREYLER OLSUN DİYE EĞİTİM VERİYOR,KİTAP İSTİYOR.
AYRICA KARGO ÜCRETİ BELİRTTİĞİM ŞEKİLDE BAŞKA İMKAN YOK,KEŞKE OLSADA BEN SPONSOR OLABİLSEM.O ŞARTLARDA ZATEN KONUDA AÇMAZDIM BURADA.
-----------------------------babacan yokki inan ay sonuna 150' lira param kaldı :F nasıl geçincem diye düşünüyorum fena döte geldik. eğer karşılama imkanın varsa olabilir olmadı otobüse vereyim istanbuldan bir tanıdıgın alsın pm yoluyla görüşelim :)