folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hakkari'de 3 Şehit 6 Yaralı

Hakkari'de 3 Şehit 6 Yaralı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Tekerli sınır jandarma taburunda keşif yapan askerlerden 2'si mayın patlaması sonucu şehit oldu.

Öte yandan Hakkari'nin Çukurca ilçesi Kazan vadisinde sürdürülen operasyonlarda PKK'lılarla sağlanan sıcak temasta ise 1 astsubay şehit oldu, 6 asker yaralandı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19062228.asp

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

dedıklerı sayıya yaklaşıyorlar.

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    Van'da deprem olmuş... Askeri-polisi taşlayandan tutunda, dağa çıkıp terörist olan, biz Türk değiliz diyen, hergün artık sayamadığımız kadar askerimizi-polisimizi - memurumuzu- sivil halkımızı - doğmamış bebeğimizi şehit eden, elektrik faturası ödemeyen, su faturası ödemeyen, vergi vermeyen, vandaki memurlarımıza hergün baskı yapıp buradan gidin yoksa sizi öldürürüz diyen, onbinlerce vatandaşımızı şehit eden, sokakları birbirine katan, otobüslere, ambulanslara, sivil araçlara molltof atan ve her türlü pisliği yapan hain vanlı pkklılar; Allahın üstün kudretiyle (depremle) bir gün içinde vatansever, mazlum, mağdur, yardıma muhtaç kardeşlerimiz olacaklardır. NAH YARDIM EDERİZ SİZE NAHHH !!!

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

ederler ederler acayip güzel yardım ederler .etmek zorunda devlet ayırım yapamaz .ama işte bak bi felakette herkez el ele oluyor keşke su vatanımızın kıymetınıde bi anlayabılseler

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

4 şehit haberi off off:/

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

şöyle bir bakıyorumda sosyal medyaya haber sitelrine artık şehitler normal karşşılanır hale geldi artık alıştık şehit vermeye bu hala getirdiler bizi

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=Hrg7ZT5fCJI

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Türkiyeliler ulusalcılar vatanını değil de insanları sevenler insancıllar duymadınız mı?

tamam duymadınız çekim kalitesi çok çok iyi değil köyde 1 tane erkek yok görmüyormusunuz..

pardon pardon görmediniz duymadınız bilmiyorsunuz.

bu vatan kahpelere peşkeş çekilmiş hiç bir uzvunuzda değil değil mi..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

VAN DEPREM BÖLGESİNDE Kİ..... belediye başkanları çağrıda bulunuyor : İş makinelerini buraya gönderin..... cevap ; iş makinalarını yaktınız... doktorları buraya gönderin ; doktorları öldürdünüz.... polis gelsin.... polisi taşladınız... mehmetçik bize yardım etsin... mehmetçiği ŞEHİT ettiniz..edenlere yardım ettiniz... para gönderin ; gönderdiğimiz paraları belediyeleriniz pkk ya verdi.... AMA BİZ ...İNSANIZ , MÜSLÜMANIZ, HAİN DEĞİLİZ, MERHAMETLİYİZ....BEKLEYİN ....GELİYORUZ. Allah ülkemizi felaketlerden korusun ancak şundan eminimki bu kadar şehitden sonra g dogu beddua almada rekor kırdı.Onların deyimi ile TC devleti!!!! Herşeyi ile seferber oldu. Bdp pkk kan emmeye devam etsin.Vatanını bayragını seven Kürt kardeşlerimize geçmiş olsun ALLAH ŞİFA VERSİN zaten onlar olmasa güney dogu yerle bir olurdu.Van belediye başkanı yardım diye tv lere çıkıyor.DEMEKKİ AFFET GELİNCE ÜLKENDEN BAŞKA KİMSE YOK.peki 1 ayda kaç çocuk öksüz yetim kaldı kaç kadın dul kaldı kaç anne evladını kaybetti. NOT:Irkçılıktan nefret ederim.Kürt Türk ayrımı yapmam.Sözüm vatanını bayragını seven Kürt kardeşlerime degildi Son Olarak Depremde , Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet, Yakınlarına Başsaglığı,Yaralı Vatandaşlarımıza da acil Şifalar dileriz... yönetim

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
Toplam Hit: 1526 Toplam Mesaj: 10