Hakkımda Suç Duyurusunda Bulunulmuşmu Yoksa Bulunulmamışmı?
-
Bi hastane ile başım birazcık dertte. internetle ilgili bazı durumlardan ötürü. Hakkımda savcılığa suç duyurusunda bulundularmı die merak ediyorum öğrenme ihtimalim varmı? bi kaç ay sonra hazırlıksız pat die önüme çıksın istemiyorum da..
-
nası bir dert onu acıkla hele bi.
-
Hocam hakkında sucduyurusu bulunduğunda polisin sana 24 saat içinde bildirmesi gerekiyor diye biliyorum. Bana olmuştu bi kere 15 yaşındayım aq hastane bi mektup gönderdi: devlet pederin (bnm için) hastaneden alınan ilaç masrafını ödememiş hasta adı da bnmki var adamlar bana mektupla ikazda bulundu 5 gün sonra ay başı onu bekleyek dedik 3 gün sonra polis geldi beni almaya adam beni görünce daha çocuk lan bu demişti zzuhaaaaaa :D:D Neyse babam parayı yatırdı halletmiştik.
-
saglık ocaklarında
hastanelerde internet genelde sifresiz oluyor
arkadas kacak kullandı galiba
-
uyap.gov.tr den mahkeme olucaksa eger bılgılendırılıbilırsın
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------uyap.gov.tr den mahkeme olucaksa eger bılgılendırılıbilırsın
-----------------------------TEK bilen uyaptır onun dışında kimse bilemez... senin hakkında biri dava yada soruşturma açarsa senin cebine direk mesaj geliyor kayıt olman gerekiyor..
-
gorseltemas bunu yazdı:
-----------------------------
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------uyap.gov.tr den mahkeme olucaksa eger bılgılendırılıbilırsın
-----------------------------TEK bilen uyaptır onun dışında kimse bilemez... senin hakkında biri dava yada soruşturma açarsa senin cebine direk mesaj geliyor kayıt olman gerekiyor..
-----------------------------üye olayım şuna ozaman.. yok wireless le ilgili değil biraz ciddi bir konu..