folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hala Anlayamadım!

Hala Anlayamadım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

Yaklaşık 2 yıldır üyeyim hemen hemen her gün online olur konuları mutlaka okumaya calışırım. en sinir olduğum şey daha yeni üye olanlar ve ilk msj ları!

-abi bana yardım edermisiniz msn haclemek için program lazım

-şu www.zittiriboktan.net i haclermisiniz adminleri çok sinir

ve bunun gibi daha neler neler hala anlayamadım ya bu yeni üyeleri! Anlamıyorsanız bi kere daha söylüyorum msn hacklemek için bi program yok...

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek

eğer 2 yıldır üye isen istek üzerine hack yapılmadığını bilmen lazım. herkes kendi gıcıklığından asılır.

hoşgeldim tarzında post ve topicler zaten yasaktır. yöneticiler tarafından ilk fırsatta temizlenmektedir.

msn hack konusunda program yoksa yazsın adam. boş durmasın...

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ya millete aslinda dunyayi hekle die bi proram yazacan icinde sadece torjan olacak.. iste hek programi bu diicen...

yok anlamiolar hakkatten anlamiolar...

sadaosid@hotmail.com u hekler misiniz... :D yok kizimin maili yok abimin maili yok ebemin maili yok dedemin maili... herkes heyker olma pesinde hyr bende yeni uye sayilirim ama hic heyker programi istemedim :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    swordofdarkness bunu yazdý:

eðer 2 yýldýr üye isen istek üzerine hack yapýlmadýðýný bilmen lazým. herkes kendi gýcýklýðýndan asýlýr.

hoþgeldim tarzýnda post ve topicler zaten yasaktýr. yöneticiler tarafýndan ilk fýrsatta temizlenmektedir.

msn hack konusunda program yoksa yaz. boþ durma...

lol diorm sen adamin postu bi daa okusana...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Arkadaşım biz bıktık onlar bıkmadı...

Sonunda durduracağız üye alımlarını... Gereksiz mesaj herkesi banlayacağız. O olacak!!!

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    yaw olm siktir edin siz işinize bakın a.k modlar dururken bu topici açmak size mi düştü

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Olur olmaz her konuya cevap yazmaya çalışma... Göze rahatsız edici bir şekilde batmaktan başka bir işe yaramaz bu! Her üyenin bu konuda duyarlı davranması mod ve adminlerin lehinedir.

Bu başlığa yazu yazanlardan ikisi moddur. Ve iyi niyetli davranıp gereksiz topicleri silmek yerine kategorize etmeye çalışmaktadırlar.

Ayrıca küfürlü konuşmaman konusunda da uyarı almaya ihtiyacın var sanırım...

Lütfen biraz dikkatli ol... Forum Kuralları'nda gereksiz yere yazı yazan/başlık açanın banlanabileceği yazmaktadır...

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
Toplam Hit: 1287 Toplam Mesaj: 7