Hala Dinlemeyenler İçin Parov Stelar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

İtü sözlükte şöyle bir yorum yapılmış ve tamamen katılıyorum;

''parov stelar dinlerken sanfrancisco'dasınızdır, köprüden kırmızı üstü açık bir arabayla geçerken, güneş batıyordur kırmızı.. veya
    uzun beyaz elbisenizin altına kahverengi deri sandaletlerinizi giyip kırmızı rujunuzla venezuella sahillerinde koşuyorsunuzdur..
    güneşin doğuşunu çölden izliyorsunuzdur kırmızının tüm tonlarıyla... ya da
    kıvırcık sarı saçları, kırmızı elbisesiyle narin bir kadının şehvetli dansını izliyorsunuzdur..
    her ne olursa sizi götüreceği yerde renk kırmızıdır. yani kırmızıdır bu adamın şarkıları, canlıdır.''

Bence direk .Flac albümünün DL linkini koy hocam. Öyle ucundan dinlemekle olmaz.

My favorite;

Your Fire

Silent Shuffle

Autumn Beasts

Love

Kiss Kiss

Homesick

Chambermaid Swing

A Night In Torino

Lost In Amsterdam

Swingbreaks

Warm Inside

Faith

Nowhere

Sally's Dance

Dust In The Summer Rain

Matilda

Hurt

Coco

You and me

Your man

Starlight

Fleur de lille

Jimmy's Gang

Ve dahası...

Ayrıca bunu yeni keşfettim. Çok hoşuma gitti. Tarz hafif benziyor;

http://www.youtube.com/watch?v=tKi9Z-f6qX4

NaZi_ tarafından 19/Eyl/13 12:21 tarihinde düzenlenmiştir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

beğenmedim 

Toplam Hit: 782 Toplam Mesaj: 3