Hala Vdsl2 Yi Bekliyoruz Ama ? Gelmiycek Galiba
-
arkadaşlar bıktım bu download ve upload hızlarından bi sitede okuduğuma göre vdsl2 direk dual up yani upload ve download hızları aynı imiş ne kadar doğrudur bu bilmeme ama artık bize yetmiyor bu hız artık bişiler yapmaları lazım yani yeter artık 2008 i bekledik hala gelmedi bir düşüncesi fikri olan varmı bu konuda?
-
Daha Çok Bekleriz :)) Otobusle Gonderıyorlarmış :) ya bu telekoma gulsem mı aglasam mı :D adamlar bızden 100000000 kat daha hızla gırıyo :D 14 $ oduyo bıde bıze bak :)
-
Çok bekleriz daha. TTnet bu yapıyı getirene kadar Tellcom büyüyüp telekomun bütün üyelerini kendine çeker merak etmeyin.Şu Tellcom büyüsede bari telekoma rakip gelse gram TTnet te kalmam doğru tellcom a geçerim şerefsizim!!! Telekoma "...Komple Ben Gireyim"
-
yha amısına koyım :s telekomu essek s*ksin. hem kotalı hem yavas hemde zırt pırt baqlantı kopuyor.güvenlik desen 0. hem vdsl2 gelse nolcak kı emınım fıyatlar 9 10 katına cıkcaktır. bide smıle adsl kullananlarınız varmı nsl bısıdır?? telekomun hızmetınden farkı ne?
-
Demekki neymi$$ ttnete Kafam giRsin ! xD
-
Arkadaşlar duyduğuma göre.
Telekomun alt yapısı herşeye müsait yani tüm teknolojileri desteklicek şekilde lakin yurt dışı çıkış hatlarımız düşük. Tek eksikliğimiz 157 gbps olan bağlantıyı rapidsharenin 220 gbps olan bağlantısından bile yükseltmek.
vdsl2 bu yeni nesil 3g ihaleleri yüzünden ertelenmiş diye duydum ne kadar doğru bilemicem.
yalnız telekom 2-3 sene içerisinde büyük yatırımlar yapıp vdsl vs şeyler getirecekmiş.
ama ben şahsen tellcom gelsin direkt ona geçicem yeter artık telekoma kaldıysak ohooooo öldük
-
ben şahsen upload delisi olacağım kesindir bir pre hesap alıp elimde ne varsa paylaşıcam :D
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
ben şahsen upload delisi olacağım kesindir bir pre hesap alıp elimde ne varsa paylaşıcam :D
-----------------------------1024 SINIRSIZ KULLANIOM 28 KB üzerini bi kere göremedim sabah 6 da olsa akşam 6 da olsa hiç hızlanmaz internetin yavaşalığını hesabı katmıyorum bile 146 IDM yle rekor olaraktan en fazla veri transferi ettim TBT ve kendi sitem dahil açtığım konular benim kendi upload larım hemen hemen hepsi gerisini kendiniz düşünün 100 GB rapidshare accountum :S
-
ya birinden biri gelsede rahatlasak