Hal.Dll Hatası Ve Format Atamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

Müritler bilgisayar açılırken siyah ekranda hal.dll hatası veriyor açılmıyor, güvenli modda da açılmıyor zaten. 

http://www.tahribat.com/Forum-Formatlik-Xp-Sp3-2011-Turkce-Aralik-Extralar-150260/1/formatl%C4%B1k buradan xp indirdim, flash diski bootable ettim attım içine, bilgisayar netbook cd-rom yok.. 

Şimdi bilgiyar açılıyor, Başlatılacak işletim sistemini seçin diyor, 1st, text mode setup<boot from flash again after finished> seçtiğimde D sürücüsünde kurulum başlıyor diyor 2dk sonra "hasar onarılamaz diyor kurmuyor" zaten D bana lazım orayı ellememem gerek..

2nd, GUI mode setup, continue setup + 1st start of windows seçtiğimdede kurulum başlamıyor direk aynı hal.dll hatası veriyor, burası C benim burayada format atmam veya onarmam lazım :) kafayı yicem

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kolay gelsin....

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

bu hatayı hatırlıyorum. bende çok uğraşmıştım. cd yi değiştirince oluyodu sanırım. başka yerden indirmeyi dene

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hocam yanlış hatırlamıyorsam iki sebebi vardı 

birincisi diskte virüs vb bişeyler var onlar yapıyor

ikincisi disk tek partition değil. birden fazla partition olunca veriyodu. imkanın varsa harici bir diske hiren boot ile açıp d sürücündeki dosyaları yedekle sonra biçimle tek parça olsun. öyle dene..

kolay gelsin

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    Bana kalırsa bi linux falan kur sonra bilgilerini bi usb ye al sonra hdd tüm kısımları biçimlendir tekrar kur belki olur kolay gelsin...

I am Jack's inflamed sense of rejection
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

usb den format atarken, diskin mbr tablosu bozuluyor. bende çok karşılaştım bu sorunla. c yi sen komple silip yeniden oluşturduysan bu sorun oluyor. yok öyle yapmadım diyorsan mbr kaydında sorun vardır. yedeğini al, ondan sonra komple partları sil. yeniden oluştur. bu hal.dll sorunu ozaman çözülüyor.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

crimeangel bunu yazdı:
    -----------------------------

usb den format atarken, diskin mbr tablosu bozuluyor. bende çok karşılaştım bu sorunla. c yi sen komple silip yeniden oluşturduysan bu sorun oluyor. yok öyle yapmadım diyorsan mbr kaydında sorun vardır. yedeğini al, ondan sonra komple partları sil. yeniden oluştur. bu hal.dll sorunu ozaman çözülüyor.

-----------------------------

böyle yapayım ozman sağol kardeşim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

xp kuracagin bolumu en ust siraya alarak (format sirasindaki bolumleme ekraninda) bunu cozebilirsin.netbookda yasadim aynisini.

edit; c bolumunu en ustte al c ye kur

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

hocam aynı hatayla bende ugrasmıstım yanlıs hatırlamıyosam biosla ilgiliydi.

Toplam Hit: 3100 Toplam Mesaj: 9