Halen Böyle Maillere İnanlar Var Hahah

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    Bu mail bana fransizca gelmisti bugunde turkçesini aldim birde inanip butun msn listelerine yolluyolar :d

Subject: bi dene bakalym nolcak?

Normalde bu tarz haberleri iletmiyorum, ama bu haber iyi bir arkadaþýmdan, avukat olan kýz
    arkadaþýmdan geliyor ve iyi bir fýrsat gibi görünüyor. O, doðru diyorsa gerçekten doðrudur. En azýndan insanýn kaybedecek bir þeyi yok. Bana þunlarý anlattý:
    Avukatým ve yasalarý biliyorum. Bu bir gerçek. Aldanmayýn, AOL ve Intel, ayný Pepsi Cola'nýn kýsa süre önce General Elektrik ile yaptýðý gibi, mahkeme karþýsýna çýkmaktan ve milyonluk tazminatlardan korktuklarý için sözlerini tutuyorlar. Sevgili arkadaþlar ütfen bunu bir þaka olarak görmeyin. Bill Gates þu an servetini daðýtýyor. Buna karþýlýk ermezseniz ileride bunun için piþman olabilirsiniz. Windows hala en sýk kullanýlan program. microsoft ve AOL þu an bu metin ile bir deney yapýyorlar (e-mail beta Test). Bu maili arkadaþlarýnýza gönderdiðinizde Microsoft iki hafta boyunca izini sürebilir ve sürecektir. Bu maili ileten her kiþi için Microsoft 245 Euro ödeyecektir. Bu maili gönderdiðiniz ve bunu devam ileten her kiþi için Microsoft 243 Euro ödeyecektir. Bu maili alan üçüncü kiþi için ise Microsoft 241 Euro ödeyecektir. Ýki hafta sonra Microsoft size posta adresinizi teyit etmeniz amacýyla size ulaþacaktýr ve size bir çek gönderecektir.

Saygýlarýmla,
    Charles S. Bailey General Manager Field
    Operations
    1-800-842-2332 Ext. 1085 or 904/245-1085
    or
    RNX
    292-1085
    mailto:Charles_Bailey@csx.com

Bunu kandýrmaca gibi düþündüm, fakat bu maili aldýktan ve ilettikten iki
    hafta sonra Microsoft benden posta adresimi istedi ve
    24800 Euro'nun üzerinde bir çek aldým. Bu test bitmeden önce cevap vermelisiniz. Sizden
    biri bu imkana sahipse bunu deðerlendirsin. Bill Gates için bunlar bir reklam kampanyasýnýn masraflarý.
    Lütfen bu maili mümkün olduðu kadar çok insana iletin. En azýndan 10000 Euro almanýz gerekir. Bize de bir faydasý olmasaydý bu mailin iletilmesine katkýda bulunmazdýk. Babamýn bir tanýdýðý birkaç ay önce buraya kendini ekledi. Onu en son gördüðümde bana çekini gösterdi. zerindeki tutar, toplam olarak 4324,44 Euro idi. Intel için çalýþan, yakýn arkadaþlarýmýn teyzesi Patricia Teyze daha yeni bu mailin iletilmesi için 4543,23
    Euro'luk bir çek aldý. Dediðim gibi yasayý tanýyorum ve Intel ve AOL'in kendilerini dünya
    çapýndaki en büyük hizmet þirketi yapacak bir füzyon üzerinde çalýþtýklarý doðru ve en
    çok kullanýlan program olduklarýný garantilemek için bu testi uyguluyorlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    TÖVBE YARABBİM BÜTÜN DÜNYA DA GEZİYO MU BU SAÇMALIK BEA!!!

bacım bu yalnız forumda defalarca verildi ama sana fransızca gelmiş olması benim de dikkatimi çekti bu yüzden cevap yazma gereği duydum...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek
    Kardeşim bana günde 20 tane aşk maili geliyo.. Bunları hala gönderiyolar ya ona kopuyorum. Yıllardır öğrenemediler. Tahribattan da bi kaç çömez olduguna inanıyorum..

hikaye
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Intel için çalýþan, yakýn arkadaþlarýmýn teyzesi Patricia Teyze daha yeni bu mailin iletilmesi için 4543,23 Euro"luk bir çek aldý.

su patricia teyze gecen lafi ne zaman okusam gulerim.
    hala inanip gonderiyorlar. hala geliyor hala geliyor

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    forumda vardı dünyanın en cimri adamı bill gates parasını böyle saçacak he? imkansız derecesinde saçmalık
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    ya ask mesajlar gelince hepsine toplu halde msj atiyom tanidik tanimadik herkese lafi sokuyom bi daha yollamiyolar ama mail atarak para kazanacaklarini saniyolar yaa çok aptal var
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Bu mailleri bana yollayan kişinin bigün kalbini kıracam ama ...
Toplam Hit: 728 Toplam Mesaj: 7