Half-Life 2(Adamlar Yapmış Abi)
-
Demin tanıtım videosunu izledimde adamlar coşmuş ya yok böyle bir grafik artık nasıl yapmışlarsa? nfs undergroundda çizim olan kızlara hayran kalıp gerçek zannedenler oluyordu ama burda daha beter silahlar olsun, böcekler olsun, yapay zeka olsun, gerçekçilik olsun oyun herşeyiyle oturmuş gerçeğinin çıkmasını bekliyoruz... Gerçi benim pC çalıştırmaz, hatta ben bu oyunu takılmadan çalıştıracak bilgisayar tanımıyorum desem yeridir.. Ama yine de bi yolunu bulup oynayacaz..
-
Bendeki ekran kartıda işlemcide çalıştırır.:)
-
Helal olsun öyleyse ne diyim.. şöyle bir bakınca;
p4 2.6 veya Amd 2500+(overclocklu), iyi bir boardlu
Radeon 9600 üstü
512 DDr Ram, iyi bir harddiskle ancak çalışır..Yaw bana birde arkadaş şeyi sormuştu da bende tam bilememiştim onda centrino 1.5 radeon 9000li notebook var 1024 ram okuldan bi çocuk çalışır mı öyle bir laptopta??
-
Bence geç kaldılar. alın painkiller oynayın. HL 2 ye basar. Unreal Tournament 2004 alın. HL 2 yi yapanlar salaklık yaptılar. piyasa durgunken sürecekdiler piyasaya. ondan sonra parayı götürürlerdi
-
FarCry'da çıktı, unreal2004, painkiller.. Türk piyası şu an baya yoğun olsa da bu oyunu çıkar çıkmaz alacak çok adam tanıyorum yani adamlar baya bir satar yinede çünkü adamların müşterileri sabit yani..
-
FarCry' dan sonra Half Life ile DOOM 3' ün havası söndü bence. FarCry' ın grafikleri de muhteşem...
-
Adamlar 1,5 senedir bizi bekletiyorlar. Bence havada bulut, HL2 yi unut.
Çıkacağı yok bu oyunun.
-
bırakın hl2 yi yine aynı hikaye aynı tarz
ışıklandırma çok güzel onun haricinde güzel bi yere rastlayamadım
doom 3 ve farcry ı tavsie ederim .. tabi bi de intikamzamanı nı :D bu arada demoyu çıkardık sonunda cillop gibi de oldu hakkaten aha bi silah resmi reklamımı etmiş olaym :D
-
Erciyex bunu yazdı:
Adamlar 1,5 senedir bizi bekletiyorlar. Bence havada bulut, HL2 yi unut.
Çıkacağı yok bu oyunun.
Nasıl yok ya ben betasını oynuyorum.. -
GeForce 2MX ile bile çalışır. adamlar directx 6'da bile çalışacak diyorlar. Ama adam gibi çalışsın diyorsanız geForce FX 5200, 256 Ram ve 1700 Mhz'lik herhangi bir CPU yeterli.
Kesin konuşuyorum