Half-Life Alpha 1997 Leak | Efsane FPS Oyununun İlk Sürümleri
-

Merhaba arkadaslar bugün sizlere efsane oyun Half-Life ın ilk sürümlerinden olan ve gazeteci/oyun inceleyicilerine dağıtılan sürümü paylaşacağım.
Kurulum: Daemon tools ile kurun ve kurduktan sonra "opengl32.dll" dosyasını silip enginegl.exe dosyasıyla çalıştırın
Yükleme Adresleri:
-
İnsan delirir la bunu oynarken.
-
tam bir baş ağrısıymış :D
-
win7 kurulumu:
opengl32.dll dosyasını silin ve Half-Life GL.bat dosyasıyla calıstırın =)
YekteranBaymedir tarafından 28/Oca/13 21:52 tarihinde düzenlenmiştir -
alakası yok konu ile ama win7 de c&c generals zero hour oynayabilen varmı ben araştırdım bayağ yükledikten sonra şunu yapın bunu yapın diyo iyi güzelde ben yükleme yükleyemiom virüs bilmene diyo atıyor setuptan direk ilginçtir :)
-
jawsap67 bunu yazdı
alakası yok konu ile ama win7 de c&c generals zero hour oynayabilen varmı ben araştırdım bayağ yükledikten sonra şunu yapın bunu yapın diyo iyi güzelde ben yükleme yükleyemiom virüs bilmene diyo atıyor setuptan direk ilginçtir :)
Çok kolay oyunu kurduktan sonra bir kere çalıltır sonra hata vericek ama belgelerime kendi klasörünü atar sende o klasöre options.ini diye bir dosya atıp içine aşağıdakileri yaz sonra oyunu tekrar aç.
AntiAliasing = 1
DrawScrollAnchor =
DynamicLOD = no
ExtraAnimations = yes
GameSpyIPAddress = 25.154.44.120
Gamma = 50
IPAddress = 25.154.44.120
IdealStaticGameLOD = High
LanguageFilter = true
MaxParticleCount = 5000
MoveScrollAnchor =
MusicVolume = 55
Resolution = 1024 768
Retaliation = yes
SFX3DVolume = 79
SFXVolume = 71
ScrollFactor = 50
SendDelay = no
ShowSoftWaterEdge = yes
ShowTrees = yes
StaticGameLOD = Medium
TextureReduction = 0
UseAlternateMouse = no
UseCloudMap = yes
UseDoubleClickAttackMove = no
UseLightMap = yes
UseShadowDecals = yes
UseShadowVolumes = yes
VoiceVolume = 100
buildingOcclusion = yes
sendDelay = no
-
Half-Life bee. Bilgisayar oyunlarında bir dönüm noktası olmakla beraber favori oyunlarımda en tepededir. Hala arada açar oynarım Half-Life 1'i. O oyunun başında Black Mesa'ya ilk giriş yok mu offf offffff.
-
Efsanenin başlangıcı..
Alpha değil de beta serilerini hatırlıyorum, mesela Counter Strike daha yaygınlaşmamışken masaüstümde eski CS logosu ile "Beta 5" yazdığı günleri hiç unutmam..