Half-Life: Anomalous Materials Kısa Animasyon
-
Youtube'da gezinirken denk geldim. Hoş buldum, sizinle paylaşmak istedim.
https://www.youtube.com/watch?v=o7CTvTodFvA
Source film maker'ı da sağda solda görüyordum, iş üstünde gördüğüm bir video oldu.
-
Hocam konuyu geyige actigin icin dikkat cekmemis ama konuyu gordugumden beri SFM ile yapilmis videolara bakiyorum, konuyu gorunur bir kategoride acsan daha iyi olur.
Cok guzel isler kolaylika yapilabiliyor gibi, benim bilg.in ozellikleri kadirmayacagi icin deneme firsatim yok ama konuyu goren (gorebilirlerse) diger muridlerin bir seyler deneyecegini dusunuyorum.
Payasim icin tesekkurler.
-
telekom bunu yazdı
Hocam konuyu geyige actigin icin dikkat cekmemis ama konuyu gordugumden beri SFM ile yapilmis videolara bakiyorum, konuyu gorunur bir kategoride acsan daha iyi olur.
Cok guzel isler kolaylika yapilabiliyor gibi, benim bilg.in ozellikleri kadirmayacagi icin deneme firsatim yok ama konuyu goren (gorebilirlerse) diger muridlerin bir seyler deneyecegini dusunuyorum.
Payasim icin tesekkurler.
hangi kategoriye açsam bilemedim de hocam. şimdi tekrar kontrol ettim de "Bilgisayar ve Internet Teknolojileri İle İlgili Video / Resim / Flash Paylaşım" kategorisine açabilirmişim şimdi fark ettim. konuyu açarken ama mars'ta uzaylı asker konusunun anasayfaya düştüğünü hatırladığımdan bunun da düşeceğini sandım ama düşmedi.
SFM fena değilmiş vallahi adamlar hem kullanıcıya eğlendirecek içerik sağlamış oluyorlar, hem de bedavadan kendi reklamlarını yaptırıyorlar.