Half Life Da Sorun, Bi El Atın Allasen:(
-
yav kaç gündür half life yüklemeye uğraşıyom yükledim bugün "could not open bitmap file 'gfx/shell/btns_main.bmp'" falan bişeler zırvalıyor ne yapacaz müridler bi el atın lütfen...:(
-
'gfx/shell/" klasöründe "btns_main.bmp" dosyası orada mı bi bak istersen..
"Baktım orada" diyorsan, yeni bir "btns_main.bmp" resmi le değiştirmeyi dene..Bunları yaptıysan hâlâ olmadıysa da bilmiyorum.. -
ya godumunun bilgisayarında 'gfx/shell diye bi klasör yok.
yokmu bunun bi yoluu?
-
Hocam sanırım zaten hata ondan kaynaklanıyor..dosya yolunu bulamıyor..Böyle bir klasör yoksa sen oluştur..İçine de o bitmap dosyasını koy..Bu şekilde dene..Eğer dediğin gibi öyle bir klasör yoksa hata vermesi normal..Sen kendin oluşturmayı dene dediğim gibi
-
hoca btns_main.bmp diye bi dosya yok başka bi bitmap attım klasör oluşturup oda tutmadı, internette araştırdım hard diskte yeterli boş aalan olmadığı zaman bu sorunu verir diyo 500mb gerekli diyo bende 10gb var boş ne iş anlamadım...;(
-
aynı hata bendede vardı sildim yükledim olmadı meerse cd bozukmuş kafam bozuldu şimdi cd aldım 2 ytl zaten şimdi çatır çatır çalışıyo :D
-
dosya eksiktir abi muhtemelen cd bozuk yeni bitane bul bence yada cdrom sürücüdede sorun olabilir.. zamanında verdik parayı orjinal aldık 2 milyon muydu neydi(ozaman kopya cd 750bin filandı herhalde) şimdi yenisi içinde orjinal alıcam ama sistem dandirik oyunu alsam sistem almak istiyicem hep kaçıcak hep kaçıcak..
Toplam Hit: 4168 Toplam Mesaj: 7