folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Half Life Server Açmak İstiyorum

Half Life Server Açmak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

sa müritler malum bizde kuzen çok 6 kuzeniz aşagı yukarı yaşlar aynı son günlerde faceye gidip half life atmaya başladık ama acayip para gidir bizde dedikki evden takılalım diye fakat server açılmasını bilmiyorum araştırdım biraz dedicated filan gerekiyormus sanırsam oda paralı şunu beleş yöntemlerden nasıl halledebiliriz hamachi ile denedik -1 hatası filan veriyor oyuna giriyoruz bazen oyunda die gösteriyor ama kimse yok :S

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

6 kuzenmıssınız aylık toplam 30 TL den kısı basına 5 TL duser kucuk caplı bı vps aldınızmı tmmdır.

oyunu kurun online oynarsınız sorunda cıkmıyor ben cok oynadım kurdum :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Hamachiden oynayabilirsin, class c hatasi cözümü diye aratsan cok rahat bulurdun. Hamachi kullanmiyorum suan, ama alias ip verip ilk 2 hanesini ayni yapman gerekiyor ip adreslerinin.

The king is bleeding.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Kurarsaniz banada haber verin Haflife ı 8 yildir oynarim.hatta istersen netden serverlar var onlari pm le atim sana

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

Servera para vermenize hiç gerek yok. Dedicated olayına da gerek yok. Hamachi'den Lan Game gibi atılır. Eğer Hamachi 1.0.3.0 veya daha eski bir kullanıyosanız belirtildiği gibi "Class C" hatası alıp oyuna giremezsin, oyun kuran kişinin oyuna girecek kişilere VPN alias vermesi gerekir ki google'da ve tahribatta çözümü mecvut bir olay, Eğer http://www.hamachi.cc adresinden Hamachi² yi çekersen VPN aliasla falan uğraşmanıza gerek kalmaz çatır çatır oynarsınız daha geçenlerde bi crossfire çevirdik iyi geldi bünyeye :P Eskimicek bu Half-Life kim ne derse desin :D

Metallica Rules
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xir
    Xir's avatar
    Erkek

Server açmak istiyorsan önce HLDM ( Half Life Death Match ) sonrasında biraz oyuncu kitlesi, biraz ortam ve, banlanan ag'cıların serverı tanımasından sonra, adrenalinegamer  server'ı yani 6.3 ( ag ) açmalısın, sonrasında belki steam sunucusu 6.6  büyük birşey düşünmüyorsan hamachiden takıl pm ile ulaşır oradan atarsın ama hamachide  lag loss - ping gibi sorunlar olduğu için tad vermiyor kurucu harici herkeste en az 100 ping oluyor :|

İmandır "O" cevherki ilahi ne büyüktür, İmansız olan paslı yürek sinede yüktür..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

1.5 mi 1.6 mı . Yüksek performans almak istiyorsan HLDS üzerinden rahatlıkla oynayabilirsin. 6 kişide çok rahat bir şekilde oynarsınız

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

oldwolf bunu yazdı:
    -----------------------------

Servera para vermenize hiç gerek yok. Dedicated olayına da gerek yok. Hamachi'den Lan Game gibi atılır. Eğer Hamachi 1.0.3.0 veya daha eski bir kullanıyosanız belirtildiği gibi "Class C" hatası alıp oyuna giremezsin, oyun kuran kişinin oyuna girecek kişilere VPN alias vermesi gerekir ki google'da ve tahribatta çözümü mecvut bir olay, Eğer http://www.hamachi.cc adresinden Hamachi² yi çekersen VPN aliasla falan uğraşmanıza gerek kalmaz çatır çatır oynarsınız daha geçenlerde bi crossfire çevirdik iyi geldi bünyeye :P Eskimicek bu Half-Life kim ne derse desin :D

-----------------------------

hocam olmuyor denedik serverı göremiyoruz

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
Toplam Hit: 2082 Toplam Mesaj: 8