Half Life Server Açmak İstiyorum
-
sa müritler malum bizde kuzen çok 6 kuzeniz aşagı yukarı yaşlar aynı son günlerde faceye gidip half life atmaya başladık ama acayip para gidir bizde dedikki evden takılalım diye fakat server açılmasını bilmiyorum araştırdım biraz dedicated filan gerekiyormus sanırsam oda paralı şunu beleş yöntemlerden nasıl halledebiliriz hamachi ile denedik -1 hatası filan veriyor oyuna giriyoruz bazen oyunda die gösteriyor ama kimse yok :S
-
6 kuzenmıssınız aylık toplam 30 TL den kısı basına 5 TL duser kucuk caplı bı vps aldınızmı tmmdır.
oyunu kurun online oynarsınız sorunda cıkmıyor ben cok oynadım kurdum :D
-
Hamachiden oynayabilirsin, class c hatasi cözümü diye aratsan cok rahat bulurdun. Hamachi kullanmiyorum suan, ama alias ip verip ilk 2 hanesini ayni yapman gerekiyor ip adreslerinin.
-
Kurarsaniz banada haber verin Haflife ı 8 yildir oynarim.hatta istersen netden serverlar var onlari pm le atim sana
-
Servera para vermenize hiç gerek yok. Dedicated olayına da gerek yok. Hamachi'den Lan Game gibi atılır. Eğer Hamachi 1.0.3.0 veya daha eski bir kullanıyosanız belirtildiği gibi "Class C" hatası alıp oyuna giremezsin, oyun kuran kişinin oyuna girecek kişilere VPN alias vermesi gerekir ki google'da ve tahribatta çözümü mecvut bir olay, Eğer http://www.hamachi.cc adresinden Hamachi² yi çekersen VPN aliasla falan uğraşmanıza gerek kalmaz çatır çatır oynarsınız daha geçenlerde bi crossfire çevirdik iyi geldi bünyeye :P Eskimicek bu Half-Life kim ne derse desin :D
-
Server açmak istiyorsan önce HLDM ( Half Life Death Match ) sonrasında biraz oyuncu kitlesi, biraz ortam ve, banlanan ag'cıların serverı tanımasından sonra, adrenalinegamer server'ı yani 6.3 ( ag ) açmalısın, sonrasında belki steam sunucusu 6.6 büyük birşey düşünmüyorsan hamachiden takıl pm ile ulaşır oradan atarsın ama hamachide lag loss - ping gibi sorunlar olduğu için tad vermiyor kurucu harici herkeste en az 100 ping oluyor :|
-
1.5 mi 1.6 mı . Yüksek performans almak istiyorsan HLDS üzerinden rahatlıkla oynayabilirsin. 6 kişide çok rahat bir şekilde oynarsınız
-
oldwolf bunu yazdı:
-----------------------------
Servera para vermenize hiç gerek yok. Dedicated olayına da gerek yok. Hamachi'den Lan Game gibi atılır. Eğer Hamachi 1.0.3.0 veya daha eski bir kullanıyosanız belirtildiği gibi "Class C" hatası alıp oyuna giremezsin, oyun kuran kişinin oyuna girecek kişilere VPN alias vermesi gerekir ki google'da ve tahribatta çözümü mecvut bir olay, Eğer http://www.hamachi.cc adresinden Hamachi² yi çekersen VPN aliasla falan uğraşmanıza gerek kalmaz çatır çatır oynarsınız daha geçenlerde bi crossfire çevirdik iyi geldi bünyeye :P Eskimicek bu Half-Life kim ne derse desin :D
-----------------------------hocam olmuyor denedik serverı göremiyoruz