folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Half Life Yardım :(

Half Life Yardım :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    hajılar bu amk ttnetet bir adls aldım 3 kişi ile paylaşıom. halfilife kurduk. amk onlar birbirlerii ile oynuıor  bense oynayamıorm. ben kuruom oyunu onlarda soru işareti(?) belirior neden .. amk her yolu denedim giremedim problem ne olabilir sizce???

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

oynayan ve yardım edecek kimse yokmu amk forumda  canımız çıktı burda oruçlu oruçlu töbe tb

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    hl1110 die güncelleme var onu yükle belki düzelir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    Genki bunu yazdı:
    -----------------------------
    hl1110 die güncelleme var onu yükle belki düzelir
    -----------------------------
    aha inşor bakalım. inşallad düzelir ....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    yok hajı yok soru o deel :( neden göremior

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bsw
    Bsw's avatar
    Erkek
    abi herhangi bir güvenlik duvarı engelliyor olmasın en basitinden windows xp nin ki..? bende iş yerinde ağ üzerinden oynarken ilk başta bağlantı sorunu yaşadım sonra güvenlik duvarından engellemeyi kaldır diyince düzeldiydi.. half-life efsane fakat half-life 2 deki grafiği görünce insan geri dönmesem lan diyor.. ibne direk su yapmış yok böyle bişey ya..

Keser döner sap döner dün yedim tavuk döner..
Toplam Hit: 715 Toplam Mesaj: 6