folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Halkla İlişkiler Veya Pazarlama Şeflerinin Öğrencilerine Öğrettikleri Bir Kaç Hikaye :)

Halkla İlişkiler Veya Pazarlama Şeflerinin Öğrencilerine Öğrettikleri Bir Kaç Hikaye :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek

Satış Teknikleri ve Marka olmak üzerine :

1.Diyelimki bir partiye gittiniz ve çok güzel bir kız gördünüz ve yanına gidip " Merhaba benim mahmut ve çok güzel sevişirim" dediniz. Bu "direk satış"tır.

2. Diyelimki bir partiye gittiniz ve çok güzel bir kız gördünüz ve yanına gidip " merhaba benim mahmut ve buda telefon numaram" dediniz ve o'na telefonda çok güzel sevişirim dediniz. Bu da "Telemarketing"tir.

3.Gene Bir partiye gittiniz ve çok güzel bir kız gördünüz yanınızdaki arkadasınıza rica ettiniz. O'da gidip "merhaba arkadaşımın adı mahmut ve çok iyi sevişir" dedi. Bu reklamdır...

4. Gene bir partide çok güzel bir kız gördünüz.Gidip tanıştınız ve O'na bir içki ısmarladınız.Cantasını tasıdınız, evine kadar bıraktınız ve evnin önünde o'na Çok iyi sevişirim dediniz bu "Halkla ilişkiler"dir.

5.Gene bir partide çok güzel bir kız gördünüz. Kız yanınıza gelip "merhaba senin adın mahmut ve çok güzel sevişiyormuşsun dedi.. 

E artık siz MARKA olmuşsunuz demektir :)

Çalışma Disiplini Üzerine :

2 tane satış elemanı ve onların patronları bir gün otururken çöpde şişe bulurlar şişenin içinden Cin çıkar. Cin bunlara " beni buldunuz ve 3 dilek dileme hakkı kazandınız.Dileyin ne dilerseniz"der. 1.satış elemanı ben miami de güzel bir tatil istiyorum der ve çat diye onu gönderir miami'ye. 2. satış elemanı da bende ispanyada güzel bir tatil istiyorum der kum güneş falan cin onu da gönderir.Sıra gelir patrona patron'a sorar "sen ne istersin?"diye. Patron: yarın bu ikiside masalarının başında olsun der :)

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

E bu mahmut kendini sata sata marka oldu merak ettim şimdi mahmut gibi başka marka olan kaç kişi vardır

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
Toplam Hit: 820 Toplam Mesaj: 2