Hamachi Başlangıçtan Hiçbirşekilde Kalkmıyor
-
Selamunaleyküm dostlar. Hamachiyi çoğunuz bilirsiniz. İnternet üzerinden oyun oynamak için vs gireriz sanal bir ağ bağdaştırıcısı oluşturur vs. filan.
Ne yaptıysam birtürlü kalkmıyor başlangıçtan. Pc açılında lak diye beliriyor aşağıda. Başlangıç nesnelerinden bırak kaldırmayı tamamen sildim program ayarlarından başlangıçta çalışma dedim ama olmuyor olmuyor olmuyor... program bir türlü gene açılıyor pc açılınca. Revo uninnstaller vb programlar kullandım, regeditten açılış nesnesi girdisini sildim, msconfig den sildim herboku yaptım ama yoh aq gene çıkıyor :D
@MOD: sorun çözülmüş, çözümünü arkadaş yazmış.
Yönetimsel araçlardan LogMein Hamachi servisini durdurup tamamen devre dışı bıraktım şuanda sorun çözüldü.
-
advanced system care 6 yı dene birde. Başlangıç seçeneklerinden engelleyebiliyorsun
-
qoqo bunu yazdı
advanced system care 6 yı dene birde. Başlangıç seçeneklerinden engelleyebiliyorsun
denedim hocam onu. Engellemeyi bırak tamamen sildim açılıştan şuan hangi programı açarsam açayım başlangıçta hamachi biye bişey görünmüyor ama gel gelelim ki açılışta çalışmaya başlıyor gene
-
edit: Yönetimsel araçlardan LogMein Hamachi servisini durdurup tamamen devre dışı bıraktım şuanda sorun çözüldü. Ama konu durursa iyi olur belki başka arkadaşlarda aynı sorunla karşılaşabilir..