Hamachi İle Counter Bir Sorun Var
-
Arkadaşlar öncelikle forumu araştırın demeyin çünki araştırdım bütün denilenleri yaptım olmadı. Google amcaya müracad ettim oda olmadı
C class hatası vermiYOR
Aliases yönteminide denedim
hamachi sürümü 1.0.2.5 tr
ama nedense counter kurduğum zaman arkadaşım benim kurduğum şeyi göremiyor.
ne yapabilirim başka
-
Ben çözdüm o olayı.Anlatayım;
Önce hamaçi açılır.Cs yapacaın arkadaşınla aynı gruba girilir.Server olacak kişi G:\Valve nin içine girer (Tabi G kişiden kişiye değişir)
hlds.exe yi açar ve;
Örnek olarak
Game Counter-Strike,
Server Adı canerator
Harita fy_iceworld16
Network internet
Max oyuncu 6
UDPPort 27015
Rcon Şifre caner
Secure Valve anticheat tikli olmasın
Serverı başlat de daha sonra çıkan ekranı biraz karıştır ayarları falan yap freeztime dır start moneydir.(Not:res atmak istersen oyundan atamazsın en sağdaki console yazan yere yaz sv_restartround 1 i)
Daha sonra mesela sen kurdun oyunu,seninde hamaçideki ipin 5.10.200.100 bu ipi şu şekilde arkadaşına gönder server>internet oyunu>server ekleden eklesin
5.10.200.100:27015
Not:antivirüs tür güvenlik duvarıdır alayını kapayın.
-
arkadaşım dediğin şeylerin hiçbiri yok
ayrıca cs 1.5
-
Hee ben 1.6 ya göre söledim pardon=).Neyse 1.6 kullananlar yararlansın.
-
canerator bunu yazdı:
-----------------------------
Hee ben 1.6 ya göre söledim pardon=).Neyse 1.6 kullananlar yararlansın.
-----------------------------hacı gene saolda 1.5 'e göre yokmu yaf bu hamachi programı ne manyak bişe adamlar kodluyor bari hatalarınıda düzeltsinler
-
http://logmeinwiki.com/wiki/Hamachi:Counter_Strike
burada diyorki oyunu kuracak olan oyunu açsın konsola girsin ve sv_lan 0 (internet mode), or sv_lan 1 (lan mode)
yazsın diyor.Hamachi lan ise sv_lan 1 yazıp oyunu kuracakmışsın
sonra oyuna girecekler ise oyunu açsın konsola girsin ve senin ip adresini yazıp bağlansın "connect *.*.*.*" şeklinde
şimdi buradaki ip hamachi ipsimi yoksa senin ipin mi bilmiyorum :)
-
Hamachinin eski sürümlerini indir yeniler en ufak bişeyde diğer bilgisayarı görmüyo