folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Hamachiden Cs 1.5 Oynama [ Class C:\ Hatası Var Denedim Olmadı Yardımm ]

Hamachiden Cs 1.5 Oynama [ Class C:\ Hatası Var Denedim Olmadı Yardımm ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    ınternettekı dökümanları okudum halletım olmadı yapabılenlerden bırsı yardım etsın beyler acilen oynamam şart   :S end0t0ksin@hotmail.com anlatsın pmden yada msnden bırısı :D

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Sanirim IP adresinin ilk 2 bolumunun farkli olmasindan kaynaklaniodu bu class c.

Cozumu:

Ağ bağlantılarım>Ağ bağlantılarını görüntüle , üst menüden Gelişmiş>Gelişmiş Ayarlar ' a gel çıkan pencerede Hamachi nin baglantısını en üste çek.Bunu herkes yapacak.

Daha sonra oyunu kuracak kisinin her oynayacak kisiye alias ataması gerekir.

mesela ip 5.5.3.50  , 5.5.2.81 bu iplerin ilk 2 bolumu ayni beraber oynayabilirsinz, farkliysa alias atamasi gerekir.eski versionda alias.txt olusturup yaziliodu simdi herkese tek tek sag tiklayip add alias demek gerekior sanirm.

Tamda hatirlamiom abu ben bole cozmustum (: 

The king is bleeding.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Up yaptım abi biras horttattım konuyu yeniden aynı konuyu açmayalım kirlilik yapmayalım die

Hocalar diycek şimdi git serverlardan kas falan ama bu hamatchi Counter 1.5 class c hatası tav etti beni 2 gündür iş artık inada bindi bi çözemedik . forumlarda sitelerde hep aynı ama boş şeyler yazıyo bunu halledebilen hocalar vardır muhakkak :)

hocalar nasıl halledebilirim ben bu işi ip falan sorun değil arkadaşlar ip lerimiz

5.58.52.155

5.58.52.49

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    hoca modemden unp port acarak.. yapin :) kasmayın
Toplam Hit: 4288 Toplam Mesaj: 5