Hamachiden Cs 1.5 Oynama [ Class C:\ Hatası Var Denedim Olmadı Yardımm ]
-
ınternettekı dökümanları okudum halletım olmadı yapabılenlerden bırsı yardım etsın beyler acilen oynamam şart :S end0t0ksin@hotmail.com anlatsın pmden yada msnden bırısı :D
-
Sanirim IP adresinin ilk 2 bolumunun farkli olmasindan kaynaklaniodu bu class c.
Cozumu:
Ağ bağlantılarım>Ağ bağlantılarını görüntüle , üst menüden Gelişmiş>Gelişmiş Ayarlar ' a gel çıkan pencerede Hamachi nin baglantısını en üste çek.Bunu herkes yapacak.
Daha sonra oyunu kuracak kisinin her oynayacak kisiye alias ataması gerekir.
mesela ip 5.5.3.50 , 5.5.2.81 bu iplerin ilk 2 bolumu ayni beraber oynayabilirsinz, farkliysa alias atamasi gerekir.eski versionda alias.txt olusturup yaziliodu simdi herkese tek tek sag tiklayip add alias demek gerekior sanirm.
Tamda hatirlamiom abu ben bole cozmustum (:
-
Up yaptım abi biras horttattım konuyu yeniden aynı konuyu açmayalım kirlilik yapmayalım die
Hocalar diycek şimdi git serverlardan kas falan ama bu hamatchi Counter 1.5 class c hatası tav etti beni 2 gündür iş artık inada bindi bi çözemedik . forumlarda sitelerde hep aynı ama boş şeyler yazıyo bunu halledebilen hocalar vardır muhakkak :)
hocalar nasıl halledebilirim ben bu işi ip falan sorun değil arkadaşlar ip lerimiz
5.58.52.155
5.58.52.49
-
-
hoca modemden unp port acarak.. yapin :) kasmayın