folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hamachi'den Generals Zero Hour Oynamak

Hamachi'den Generals Zero Hour Oynamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

bn hamachiden arkadaşlarla genrals oynamak istiyorum netteki hiçbir nlatımı anlamadım ne yapmam lazım crck olayı falan sorun olur mu olmaz mı bir yardım edewrseniz çok mutlu olurum

NOT: işi çözebildikten sorna herkesle oynarım hamachiden

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

up...

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

kardesım normal crack yapıyosun hamachıden ag kuruyosun dıerlerı o aga gelıyo sonra oyunu acınca saten lan a tıklayınca otomatık goruyo guvenlık duvarı da kapalı olacak baska bıse yok yama neyım gerek yok 1.08 yaması mı 1.04 mu ne gerek yok sanırm onlara suna bı bak

http://forum.donanimhaber.com/m_3377954/tm.htm

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

dostum 2-3 sene evvel dadanmıştım ben buna.Hamachitürkiye mi ne bi site vardı ordan ağ bulup oynuyodum.Yalnız olay şu onda cd keyleri aynı olan adamlar aynı oyunda bulunamıyordu patlıyordu oyun başladıktan 3-5 sn sonra.

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

serial değilde oyunun sürümlerinin aynı olması lazım. başka bişi olduğunu zanntmyrm

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Bunun için 2-3 Gün Uğraşmış biri olarak hemen cevaplim fazla bişi yok hamachiyi kurucan bir ağ kurucan arkadaşını ağa dahil edicem hamachi ile işin bitti

sonra oyunu kurucan ikinizin seriali farklı olması lazım sonrada beraber pachtleri atarsınız sürümleriniz aynı olsun senin attığın pacht ı oda atsın sonra oyuna girin oyunda ayarlar bölümünde ip adresi hamachininki olmasını özellikle dikkat et eğer antivürüs veya güvenlik duvarı engelleme yapmazsa oyunu oynarsın biz 3 kişi oynuyorduk kasma yapıyor çoğu zaman ama 2 kişi güzel oynanır...

Toplam Hit: 1585 Toplam Mesaj: 6