Hamachi'den Generals Zero Hour Oynamak
-
bn hamachiden arkadaşlarla genrals oynamak istiyorum netteki hiçbir nlatımı anlamadım ne yapmam lazım crck olayı falan sorun olur mu olmaz mı bir yardım edewrseniz çok mutlu olurum
NOT: işi çözebildikten sorna herkesle oynarım hamachiden
-
up...
-
kardesım normal crack yapıyosun hamachıden ag kuruyosun dıerlerı o aga gelıyo sonra oyunu acınca saten lan a tıklayınca otomatık goruyo guvenlık duvarı da kapalı olacak baska bıse yok yama neyım gerek yok 1.08 yaması mı 1.04 mu ne gerek yok sanırm onlara suna bı bak
http://forum.donanimhaber.com/m_3377954/tm.htm
-
dostum 2-3 sene evvel dadanmıştım ben buna.Hamachitürkiye mi ne bi site vardı ordan ağ bulup oynuyodum.Yalnız olay şu onda cd keyleri aynı olan adamlar aynı oyunda bulunamıyordu patlıyordu oyun başladıktan 3-5 sn sonra.
-
serial değilde oyunun sürümlerinin aynı olması lazım. başka bişi olduğunu zanntmyrm
-
Bunun için 2-3 Gün Uğraşmış biri olarak hemen cevaplim fazla bişi yok hamachiyi kurucan bir ağ kurucan arkadaşını ağa dahil edicem hamachi ile işin bitti
sonra oyunu kurucan ikinizin seriali farklı olması lazım sonrada beraber pachtleri atarsınız sürümleriniz aynı olsun senin attığın pacht ı oda atsın sonra oyuna girin oyunda ayarlar bölümünde ip adresi hamachininki olmasını özellikle dikkat et eğer antivürüs veya güvenlik duvarı engelleme yapmazsa oyunu oynarsın biz 3 kişi oynuyorduk kasma yapıyor çoğu zaman ama 2 kişi güzel oynanır...