folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hamamböcekleri İle Mücadelede Yeni Fikirler Verin

Hamamböcekleri İle Mücadelede Yeni Fikirler Verin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

uzun süre yıkanmamış bulaşıklar ve atılmamış çöplerke dolu olan mutfakta çoğalan hamamböceklerinin varlığı yaptığımız itinalı temizlikten sonra da devam etti

ilk aşama olan temizlikten sonuc alamadık ve raid max ın tabletlerini ve tüp içindeki ilacı aldık halen evde hamamböceği var

tavuk beslemek istemiyorum kendimizi zor doyuruyoruz :D (öğrenci evi ) 

başka ne yapılabilir ?

Bu niymiş la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

ilaçlatacaksınız başka yolu yok hamamböcekleri dünyanın en dayanıklı hayvanlarındandır.. prof yardım alın yahut evi

nitrik asite boğup kaçın...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    yakalayıp kısırlaştırın.

Temel adalettir .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    en mantıklı çözüm onları flamethrower altında bırakmak olacaktır. bkz. baygon sinek ilacı powered by rene :D
    kedit: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=baygon&folderid=30512
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ev değiş...

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    kış geliyo sorunun çözülür sanırım?!?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

zigana bunu yazdı:
    -----------------------------
    yakalayıp kısırlaştırın.
    -----------------------------
    ayrılık acısını unutturacak bir espri allah razı olsun:))))

konuya dönelim :)2 tane hamam böceginden onmilyonlar çıkıyor koloni halinde yaşarlar bir ilaçlama  şirketine başvur tek ilaçlamayla bitmez ve önce nereden geldiklerini bul kuytu köşede delik varsa kapat(neyle kapatırsın bilemiyorum:) ) dışarıdan gelmesinler içerdekiler kolay. 

eger olmazsa ziganadan nasıl kısırlaştıracagın hakkında bilgi al :)))

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    İlaçlama yap bütün anasını babasını öldürdünmü kurtuldun çünkü züküşüp züküşüp göççük hamam böccükleri çıkartıyolar :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek

bahçe zehirleri var, kimisi fasulye zehiri/bombası diyor, kimisi azot bombası diyor kimisi gübre zehiri diyor, amerikan aspirini gibi bi kabı var ve misket gibi birşey süper etkili benim evde de vardı aynı sorun 1-2 tane attım toptan kesti fakat 1 ay sonra tekrar çıktılar galiba yuvalarına atmak lazım. ama dediğim ilacı bulursan .mına korsun tüm böceklerin:)

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    kedi beslesende bir nebze çözüm olabilir. tavuk alamıyorsun bari sokaktan bir kaç kedi al ziyafet çeksinler,ama sen yiyecek verme sakın ekmek vs:)

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

erkan doğru demiş tabanla duvarın birleştiği yerleri sıvayın+duvarlarda gördüğnüz en küçük deliği tıkayın alçıyla ama

ilaçlama en kesin çözüm diye bilirim

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
Toplam Hit: 1108 Toplam Mesaj: 11