Hamamböcekleri İle Mücadelede Yeni Fikirler Verin
-
uzun süre yıkanmamış bulaşıklar ve atılmamış çöplerke dolu olan mutfakta çoğalan hamamböceklerinin varlığı yaptığımız itinalı temizlikten sonra da devam etti
ilk aşama olan temizlikten sonuc alamadık ve raid max ın tabletlerini ve tüp içindeki ilacı aldık halen evde hamamböceği var
tavuk beslemek istemiyorum kendimizi zor doyuruyoruz :D (öğrenci evi )
başka ne yapılabilir ?
-
ilaçlatacaksınız başka yolu yok hamamböcekleri dünyanın en dayanıklı hayvanlarındandır.. prof yardım alın yahut evi
nitrik asite boğup kaçın...
-
yakalayıp kısırlaştırın.
-
en mantıklı çözüm onları flamethrower altında bırakmak olacaktır. bkz. baygon sinek ilacı powered by rene :D
kedit: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=baygon&folderid=30512 -
ev değiş...
-
kış geliyo sorunun çözülür sanırım?!?
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------
yakalayıp kısırlaştırın.
-----------------------------
ayrılık acısını unutturacak bir espri allah razı olsun:))))konuya dönelim :)2 tane hamam böceginden onmilyonlar çıkıyor koloni halinde yaşarlar bir ilaçlama şirketine başvur tek ilaçlamayla bitmez ve önce nereden geldiklerini bul kuytu köşede delik varsa kapat(neyle kapatırsın bilemiyorum:) ) dışarıdan gelmesinler içerdekiler kolay.
eger olmazsa ziganadan nasıl kısırlaştıracagın hakkında bilgi al :)))
-
İlaçlama yap bütün anasını babasını öldürdünmü kurtuldun çünkü züküşüp züküşüp göççük hamam böccükleri çıkartıyolar :D
-
bahçe zehirleri var, kimisi fasulye zehiri/bombası diyor, kimisi azot bombası diyor kimisi gübre zehiri diyor, amerikan aspirini gibi bi kabı var ve misket gibi birşey süper etkili benim evde de vardı aynı sorun 1-2 tane attım toptan kesti fakat 1 ay sonra tekrar çıktılar galiba yuvalarına atmak lazım. ama dediğim ilacı bulursan .mına korsun tüm böceklerin:)
-
kedi beslesende bir nebze çözüm olabilir. tavuk alamıyorsun bari sokaktan bir kaç kedi al ziyafet çeksinler,ama sen yiyecek verme sakın ekmek vs:)
-
erkan doğru demiş tabanla duvarın birleştiği yerleri sıvayın+duvarlarda gördüğnüz en küçük deliği tıkayın alçıyla ama
ilaçlama en kesin çözüm diye bilirim